Man vindt hagedis in Sambar in Top Delhi Restaurant, de helft ontbreekt

Man vindt hagedis in Sambar in Top Delhi Restaurant, de helft ontbreekt

Delhi: Er is een zaak geregistreerd over het incident.

New Delhi:

Een groep mannen bestelde het populaire Zuid-Indiase gerecht sambhar-dosa in een bekend restaurant in het centrum van Connaught Place in Delhi, maar in plaats daarvan kregen ze een onsmakelijke schok die ze zich waarschijnlijk nog een tijdje zullen herinneren – een dode hagedis in hun kom.

Het incident vond plaats in Saravana Bhavan in het chique marktgebied, bekend om luxe hotels, high-end eetgelegenheden en winkelcentra. Lange wachtrijen buiten het restaurant in het weekend en zelfs op weekdagen spreken van de populariteit.

In een video, die op sociale media op grote schaal wordt verspreid, zien we twee mannen die het karkas van de hagedis op een lepel uitsteken; half opgegeten voedsel is zichtbaar op de achtergrond. De mannen schreeuwen naar wie het restaurantpersoneel lijkt te zijn. ‘Ik heb wat hapjes gegeten (uit de sambharkom). De helft van de hagedis ontbreekt’, zegt hij tegen het personeel van het restaurant dat bekend staat om zijn Zuid-Indiase gerechten.

De mannen maken vervolgens foto’s van het restaurantmenu, waarop de naam van het restaurant staat. Later deelden ze de video op sociale media en dienden ze een klacht in bij de politie.

Over het incident is een zaak geregistreerd.

Saravana Bhavan is een van de grootste Zuid-Indiase restaurantketens ter wereld, met 39 vestigingen in het land en 87 buitenlandse vestigingen. Het werd opgericht in Chennai in 1981.

READ  De Loons wachten op de cruciale wedstrijd en wachten nog steeds tot hun hele aanvallende frontteam tikt

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *