Hulpdiensten dringen er bij het publiek op aan om de app te downloaden vóór de verwachte toename van 911-oproepen tijdens Thanksgiving

Elke vakantie en elk lang weekend bereiden hulpdiensten in Toronto en in heel Canada zich voor op een piek in het aantal oproepen naar 911. Deze Thanksgiving-vakantie hopen ze op een gratis app, titel van 3 woordenHet kan levens helpen redden.

“Wat je doet zijn geografische kaarten van drie vierkante voet van de hele wereld, zodat elke drie vierkante voet een unieke reeks van drie woorden heeft”, legt Tracy Finn uit, het 911 Voice Emergency Response Team van de politie van Toronto.

“Het doet de waterlichamen, de bergen, de stranden, alles, dus het is een geweldig hulpmiddel”, zei ze.

De drie woorden zullen nergens anders ter wereld worden herhaald. Je ziet misschien twee woorden met iets anders, maar je zult nergens ter wereld dezelfde reeks zien herhaald, ‘voegde Finn eraan toe.

Het doel van de app met 3 woorden is om eenvoudig exacte locaties te vinden, op te slaan en te delen. Voor hulpdiensten is dit een game changer.

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

Lees verder:

Guelph Police ontvangt ongeveer 50 onopzettelijke 911-oproepen in 24 uur

Alarmcentrales kunnen de exacte locatie van een beller vaak niet detecteren, en in een noodgeval is nauwkeurige identificatie van cruciaal belang om de hulpdiensten snel ter plaatse te krijgen.

“Vroeger hadden we allemaal een vaste lijn thuis, ja, we hadden een adres voor dat huis, maar meer en meer zijn we draadloos of gebruiken we VoIP, via internetachtige diensten, die geen locatie bieden. Informatie.. Dus… we krijgen de locatie van de zendmasten en XY-coördinaten via de radio, maar het zijn schattingen.

READ  Nieuwe toegankelijkheidsfuncties op Android van Google: bedien telefoons met gezichtsgebaren

Lees verder:

Meer dan 40 911-oproepen zijn terug te voeren op een jongen uit Burlington die een telefoon kreeg om mee te spelen: de politie

Deze app met 3 woorden kan nuttig en levensreddend zijn in een afgelegen gebied zonder duidelijk adres of oriëntatiepunten of op een naamloos pad.

“In gebieden zonder duidelijk gemarkeerde adressen, zoals de waterkant, of wandelpaden in groene ruimten, kan het voor een alarmcentrale moeilijk zijn om een ​​noodoproeper te vinden om hulpdiensten te sturen,” zei Finn. De innovatieve adreslocatie van drie woorden hielp en stelt telecomoperators in staat om samen te werken met bellers om precies te weten waar ze middelen heen moeten sturen wanneer elke seconde telt. We raden iedereen aan om de gratis app te downloaden. “

Het verhaal gaat verder onder de advertentie

Lees verder:

Hoe een jonge brandweerman uit New Brunswick na 9/11 FDNY binnenkwam

De politie van Toronto merkt op dat 3 Words Address geen tracking-app is, de service ontvangt alleen een locatie wanneer een persoon ervoor kiest om 3 Words te verzenden via een 911-oproep.

© 2021 Global News, een divisie van Corus Entertainment Inc.

More from Madison Garrett

Kan ik op internet surfen met Chromecast op een gewone tv?

Heeft u een prangende technische vraag? Schiet dan Clickx-helden neer! Op de...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *