Hunt: Showdown Update 1.9 verbetert prestaties, geluid en balans

Hunt: Showdown Update 1.9 verbetert prestaties, geluid en balans

Enkele belangrijke – en mogelijk controversiële – veranderingen zijn onderweg naar het buitenaardse overlevingsspel Hunt: Showdown. Update 1.9 is nu beschikbaar op de Hunt: Showdown-testserver en bevat wijzigingen in wapenbalans, spawn, matchmaking, prestaties, geluidssystemen en meer.

Een van de grootste updates in 1.9 zijn de verbeteringen aan de bewegingen van spelers. Crytek heeft een aantal wijzigingen aangebracht in zowel Hunt: Showdown-servers als gameclients, waardoor de hoeveelheid desync-spelers in het spel zou moeten verminderen.

Update 1.9 bevat ook enkele prestatieverbeteringen voor zowel servers als clients. Aan de serverkant zegt Crytek dat het een aantal dedicated servercrashes heeft verholpen en andere verbeteringen heeft aangebracht die de verbindingsfrequentie zouden moeten verminderen. In de client van de game zegt de ontwikkelaar dat het prestatieverbeteringen heeft aangebracht die een aantal stotterproblemen zullen verhelpen en framedrops zullen rapporteren die spelers de afgelopen maanden hebben gemeld.

Het team van Hunt zegt dat ze ook enkele verbeteringen aan het testen van het geluid van geweerschoten – het doel is om het gemakkelijker te maken om te zien of een kogel binnen of buiten is afgevuurd, zelfs op lange afstanden, gewoon door het geluid dat het maakt.

De controversiële verandering in patch 1.9 is de introductie van een ping-limiet van 225. De servers hierboven zullen rood verschijnen en zullen worden vergrendeld, maar Crytek zegt dat het eraan werkt om ervoor te zorgen dat alle spelers ten minste één gebied hebben waar ze kunnen spelen. Bovendien kunnen groepen spelers nog steeds samen spelen, zelfs als een of meer leden een hoger ping-niveau hebben, maar de game waarschuwt de groep dat ze mogelijk geen optimale ervaring krijgen.

READ  Werken op afstand heeft me weggeduwd van computerspelletjes

De Volledige patch-opmerkingen beschikbaar op Steamen het bevat enkele van de meest impactvolle veranderingen: op de DeSalle-kaart is er bijvoorbeeld een nieuwe afstand van ten minste 110 meter tussen het spawnen van spelers, en de Bounty Hunt-wedstrijdtijd is teruggebracht van 60 naar 45 minuten – zegt Crytek alleen 1% van de matches gaat echter door na 45. Zoals het is.

Er is ook een ronde van herbalancering van wapens, hoewel je hier enkele aanpassingen aan kunt verwachten terwijl de patch zich op de Hunt: Showdown-testserver bevindt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *