‘Hyprocite’ Alex Rodriguez vernietigd door voormalige Mets-werper

'Hyprocite' Alex Rodriguez vernietigd door voormalige Mets-werper

Als je een beanball kon tweeten, was dit het.

Voormalig Mets-reliever Jerry Blevins ging zonder enige terughoudendheid naar Alex Rodriguez en bracht de voormalige Yankees groot en ESPN-omroeper naar een hoger niveau omdat hij schijnbaar suggereerde dat MLB een salarislimietsysteem zou aannemen.

‘Wat een hypocriet @Arod’, tweette hij. “Neem je steroïden en laat je miljoenen DAN de spelers vertellen dat ze moeten veranderen. Wat een grap. Veel succes met het proberen om content te krijgen van de spelers die je probeert uit te verkopen om je eigendomsgroep te selecteren. “

Rodriguez, die tijdens zijn carrière bijna $ 450 miljoen verdiende en loog over het gebruik van PED’s, is samen met verloofde Jennifer Lopez een van de bieders om de Mets van de Wilpons te kopen.

Op donderdag maakte Rodriguez controversiële opmerkingen dat hij vindt dat honkbal veranderingen nodig heeft. Hij zei dat spelers niet langer de hefboomwerking hebben die ze ooit hadden en dat ze concessies moeten doen zoals het delen van inkomsten, een concept waarvan de vakbond al lang vreesde dat het uiteindelijk zou leiden tot een salarisplafond.

“De enige manier waarop het zal gebeuren, is als ze aan tafel komen en het doel nummer 1 zeggen, laten we van 10 naar 15 miljard dollar gaan en dan verdelen we de economie gelijkmatig”, zei Rodriguez. “Maar dat is het soort gesprek in plaats van te vechten en tegen elkaar te vechten omdat er momenteel te veel concurrentie is.”

Na kritiek te hebben gekregen op de opmerkingen – zei MLBPA-president Tony Clark: “Alex profiteerde net zoveel als iedereen van de strijd die deze vakbond voerde tegen de herhaalde pogingen van eigenaren om een ​​salarislimiet te krijgen” – Rodriguez probeerde ze terug te lopen en zei dat hij de zin “salarislimiet.”

READ  The Last of Us Remake gelekt door ontwikkelaar Naughty Dog

Voormalig Yankees-teamgenoot Brandon McCarthy haalde ook uit naar Rodriguez en tweette dat hij hoopt dat hij uit elk clubhuis wordt ‘geschreeuwd’. McCarthy noemde A-Rod ook een ‘self-serving leugenaar’.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *