Media Molecule stopte in september met directe Dreams-ondersteuning

Media Molecule stopte in september met directe Dreams-ondersteuning

Media Molecule stopt na 1 september 2023 met directe ondersteuning voor zijn dromen over het maken van games.

De “moeilijke beslissing” werd genomen toen het de focus verlegde naar een “opwindend nieuw project”, aldus een nieuw rapport blogpost.

Spelers kunnen nog steeds spelen, dromen creëren en delen met anderen, maar er worden geen nieuwe updates of game-evenementen zoals DreamsCom, All Hallows’ Dreams of Impy Awards uitgebracht. De game blijft na 1 september beschikbaar voor aankoop.

Top 5 VR Dreams PSVR-games die je nu moet spelen! – Ian’s Virtual Reality Corner ging naar de IMPY Awards

“We zijn ongelooflijk trots op het werk dat we hebben gedaan bij het ontwikkelen van Dreams… en we zijn de gemeenschap eindeloos dankbaar voor hun aanhoudende vertrouwen en bijdragen sinds de lancering”, luidt het bericht.

“We weten dat dit niet voor iedereen een gemakkelijke boodschap is om te horen, en het was zeker geen gemakkelijke beslissing om te nemen – Dreams is een speciaal project geweest voor Media Molecule en het helpen van deze bloeiende gemeenschap van game-ontwikkelaars, makers, makers, medewerkers en dromers groeien en uiten zichzelf blijft een van de beste dingen die we hebben gedaan op Launch. Bedankt voor het delen met ons – we kijken ernaar uit om je bij ons te hebben op ons volgende avontuur. ”

Tot en met september blijft Media Molecule de game ondersteunen met updates, waaronder de langverwachte “Tren”, “aanzienlijk verbeterde animatie” en de laatste update van de Creation-modus.

De blogpost beschrijft ook de servermigratie die eind mei zal plaatsvinden. Vanwege de complexiteit van de migratie zijn echter niet alle functies compatibel. Deze veranderingen Volledig opgenomen in de post.

READ  Apple kondigt de beste App Store-apps en -games van 2020 aan - nog een ding

Bovendien zullen alle dromen op de nieuwe server beperkt zijn tot 5GB.

Wat biedt de toekomst voor Media Molecule? Een veelgestelde vraag in de post luidt: “Media Molecule zal blijven werken aan het bieden van opwindende, leuke en innovatieve ervaringen aan spelers over de hele wereld. We werken momenteel aan een nieuw project waarover we op dit moment nog niet willen praten, maar blijf afgestemd voor meer informatie in de toekomst.”

Ze bevestigt ook: “Media Molecule werkt aan een nieuw project. We zijn er nog niet klaar voor om hierover te praten, we kunnen bevestigen dat het geen Dreams 2 of Dreams IP is.”

In 2020 sprak voormalig Eurogamer-redacteur Martin Robinson met Alex Evans en Mark Healey van Media Molecule over de lancering van de game en de toekomst ervan.

Het is ook een interessante timing nu Epic zijn metaverse in Fortnite opvoert en voormalig GTA-producer Leslie Benzies het alomtegenwoordige platform van de game ontwikkelt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *