Microsoft News Briefing Roundup: belangrijke Windows 11-updates, builds, PlayStation-demo en meer

Microsoft News Briefing Roundup: belangrijke Windows 11-updates, builds, PlayStation-demo en meer

Dit was weer een grote week voor Microsoft-nieuws. Build 2023 is gebeurd, waardoor we beter kunnen zien wat Microsoft onderweg heeft voor Windows 11, Microsoft Edge en Bing. De onderdelenupdate van Windows 11 mei 2023 wordt ook als optionele update verzonden voordat deze volgende maand voor het publiek wordt uitgebracht.

Op het gebied van gaming hield Sony een PlayStation-showcase. Microsoft maakte na het evenement van de gelegenheid gebruik om te delen dat 14 games die tijdens het evenement werden onthuld, ook hun weg naar Xbox en/of pc zullen vinden. We hebben ook bevestigd dat Metal Gear Solid 3 naast PlayStation ook een remake krijgt voor Xbox en pc.

bouwt

Native ondersteuning voor RGB-verlichting was een van de vele aankondigingen van Windows 11 tijdens Build 2023. (Afbeelding tegoed: toekomst)

Microsoft Build is een van de grootste evenementen van het bedrijf van het jaar. Ondanks dat het een ontwikkelaarsconferentie is, vinden veel van de aangekondigde en besproken functies hun weg naar reguliere gebruikers. Zo kondigde Microsoft tijdens het evenement de volgende grote Windows 11-update aan. Zelfs sessies die op technisch niveau misschien niet interessant zijn voor algemene pc-bezitters, hebben invloed op de werking van Windows 11 en Microsoft-apps en -services.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *