INI CET 2021-toegangskaart vrijgegeven: hoe te downloaden

All India Institute of Medical Sciences (AIIMS), Delhi heeft de toelatingskaart vrijgegeven voor het Institute of Joint Admission Testing of National Importance (Dit is CET 2021). Het examen is gepland voor 16 juni 2021. Alle geregistreerde kandidaten kunnen toelatingskaarten downloaden van aiimsexams.ac.in. Om toegang te krijgen tot de toelatingskaart, hebben kandidaten hun registratie-ID, wachtwoord en unieke testcode (EUC) nodig.

De Online Admission Card wordt alleen verstrekt aan kandidaten die het examen in het voorgeschreven formaat hebben afgelegd. Downloadbaar Dit is de CET 2021-toegangskaart Kandidaten kunnen de onderstaande stappen volgen:

Stap 1: Ga naar aimexams.ac.in en zoek het bestand Dit is de login voor CET 2021 Om de toegangskaart te downloaden.

Stap 2: Krijg toegang tot de inloggegevens door de registratie-ID, het wachtwoord en de unieke testcode (EUC) in te voeren.

Stap 3: Klik onder “MijnPagina” op de knop Toegangskaart downloaden.

Stap 4: Uw toegangskaart verschijnt nu op het scherm.

Kandidaten moeten de toegangskaart downloaden en er een kopie van maken. Neem een ​​papieren versie van uw toelatingskaart mee naar het testcentrum. Aanvragers moeten er rekening mee houden dat AIIMS, New Delhi, de toegangskaart niet via e-mail of post zal verzenden. De toegangskaart wordt ook alleen afgegeven aan degenen die alle fasen van het aanvraagformulier hebben ingevuld.

Lees | INI CET 2021: belangrijke voorbereidingstips voor het behalen van het toelatingsexamen

Na het downloaden van de toelatingskaart moeten kandidaten alle details erop controleren. Als de details op de toelatingskaart niet overeenkomen met die in het aanvraagformulier, breng deze dan naar de afdeling Kennisgeving van Examens, AIIMS, New Delhi via e-mail, [email protected] De e-mail moet worden verzonden vanaf het geregistreerde e-mailadres van de kandidaat. Het moet het registratienummer en het registratienummer bevatten dat aan de kandidaat is toegekend.

READ  Nevada versoepelt richtlijnen voor bijeenkomsten, kan invloed hebben op Vegas Golden Knights-spellen, fans in T-Mobile Arena

INI CET 2021 stond oorspronkelijk gepland voor 8 mei, maar is vanwege de aanhoudende pandemie verplaatst naar 16 juni 2021. Het examen zal een computergebaseerde test zijn die kandidaten moeten afleggen bij hun examencentrum, zoals toegewezen via de toelatingskaart.

De duur van de INI CET is drie uur. De INI CET 2021 Vragenpapier Het zal 200 objectieve vragen bevatten en zal van verschillende soorten zijn. Vragen kunnen één juiste keuze en meerkeuzevragen hebben.

AIIMS specificeert geen specifieke reeks onderwerpen zoals: Dit is de CET 2021-syllabus. Kandidaten moeten zich voorbereiden volgens de MBS- en BDS-cursus.

Het Institute of National Importance Common Entrance Test (INI CET) 2021 is een nationaal medisch toelatingsexamen op PG-niveau dat wordt uitgevoerd voor toelating tot MD, MS, DM (6 jaar), M.Ch (6 jaar), MDS-cursussen in AIIMS , JIPMER, Bjemer, Nimhan.

Nadat het examen is afgelopen, kunnen kandidaten de antwoordsleutel INI CET 2021 controleren. Hoewel de antwoordsleutels niet officieel zijn vrijgegeven, zijn ze onofficieel beschikbaar als op geheugen gebaseerde antwoordsleutels. Op geheugen gebaseerde antwoordsleutels bevatten antwoorden op op geheugen gebaseerde vragen die kandidaten na afloop van het examen delen. Het wordt verzorgd door experts en opleidingscentra. Kandidaten mogen hetzelfde alleen voor referentiedoeleinden gebruiken.

Om in aanmerking te komen voor INI CET 2021, moeten UR, OCI, EWS en gesponsorde/toegewezen/buitenlandse kandidaten een score halen tot het 50e percentiel, terwijl OBC, SC, ST, PwBD en Bhutanese Nationals (PGI Chandigarh) kandidaten moeten scoren tot 45 procent.

De INI CET 2021 Resultaat Het zal ook alleen online worden aangekondigd op aiimsexams.ac.in. De datum van de resultaataankondiging wordt niet aangekondigd, maar AIIMS maakt het resultaat meestal binnen een week na de test bekend.

READ  Nieuwjaar in Alabama door de decennia heen: Football, Flora-Bama en MoonPie Over Mobile
Written By
More from Eda Greene

Lubbock Christian University Athletics – LCU-geschiedenis: een kijkje nemen op 30 november

Lubbock Christian University Athletics – LCU-geschiedenis: een kijkje nemen op 30 november...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *