Prabhas onthult de eerste blik op zijn volgende film getiteld Radhe Shyam op de 5e verjaardag van de release van Baahubali

Prabhas onthult de eerste blik op zijn volgende film getiteld Radhe Shyam op de 5e verjaardag van de release van Baahubali

Prabhas en Pooja Hegde’s eerste blik van Radhe ShyamInstagram

Acteur Prabhas heeft zijn fans getrakteerd op iets speciaals ter gelegenheid van de vijf jaar durende release van Baahubali. Hij onthulde dat zijn volgende film de titel Radhe Shyam heeft en deelde ook zijn eerste look.

Na Saaho ging Prabhas druk bezig met het opnemen van zijn volgende film, voorlopig bekend als Prabhas 20, met Pooja Hegde als de vrouwelijke hoofdrol. De makers waren van plan het Jaan te noemen, maar Prabhas besloot het te veranderen nadat Dil Raju had gevraagd om een ​​titel te geven voor zijn film met Samantha. Later gingen er geruchten dat de makers van plan waren om het te hernoemen als O Dear. Ze hebben het echter niet officieel aangekondigd.

Prabhas ‘fans wachtten nieuwsgierig af om de titel te kennen en zijn eerste blik in de aankomende film te zien. UV Creation kondigde eindelijk de datum aan voor het onthullen van de titel en de eerste look. De producenten tweetten op 8 juli: “De aankondiging waar jullie allemaal op hebben gewacht! Titel & eerste blik van # Prabhas20 zal op 10.7.2020 om 10 uur verschijnen #Prabhas @hegdepooja @director_radhaa @UVKrishnamRaju garu.”

10 juli markeert de vijfjarige release van Baahubali: The Beginning. Prabhas nam zijn Instagram-account mee om de gelegenheid te herdenken en deelde een speciale en nooit eerder vertoonde foto uit de film. De acteur onderschreef het met: Hier is het team dat magie heeft gemaakt! Het vieren van # 5YearsOfBaahubali The Beginning. ❤️ “

Prabhas deelde ook een prachtige videoclip van Baahubali: The Beginning en sprak zijn nostalgie erover uit. De acteur onderschreef het met: “Baahubali: The Beginning Feeling nostalgic @ kyarlagadda17 # 5YearsOfBaahubali The Beginning.”

READ  DC UNIVERSE ONLINE Op Marvel gebaseerde MMO-game Daybreak Games-ontwikkelaar geannuleerd

Prabhas ‘volgende film is een romantische dramafilm en het is weer een Pan-India-film voor de acteur. Prabhas 20 wordt gelijktijdig opgenomen in Telugu en Hindi en wordt met dezelfde titel nagesynchroniseerd en uitgebracht in Tamil en Malayalam. Minuten na zijn Baahubali-berichten onthulde de acteur dat de film de titel Radhe Shyam heeft gekregen en hij bracht ook de posters met de eerste look van alle vier de taalversies uit.

Prabhas onderschrift deze posters met: “Dit is voor jou, mijn fans! Ik hoop dat je het leuk vindt # Prabhas20FirstLook #RadheShyam @director_radhaa @uvcreationsofficial @tseriesfilms #GopiKrishnaFilms #KrishnamRaju @bhushankumar #VamsiRapaapalapaapapramsu

Radhe Shyam is geschreven en geregisseerd door Radha Krishna Kumar en geproduceerd door Vamsi Krishna Reddy, Pramod Uppalapati en Bhushan Kumar onder hun respectievelijke uithangborden van UV Creations en T-Series. Prabhas en Pooja Hegde spelen de hoofdrollen, terwijl Sachin Khedkar, Priyadrashi Pulikonda, Bhagyashree, Murali Sharma, Shasha Chettri, Kunaal Roy Kapur en Sathyan in de ondersteunende cast verschijnen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *