Inside Xbox Series X | S Optimized: Assassin’s Creed Valhalla

Leestijd: 4 minuten

Een van de grootste voordelen van al die kracht is dat ontwikkelaars games kunnen maken die zijn geoptimaliseerd voor Xbox Series X | S. Dit betekent dat ze volledig hebben geprofiteerd van de unieke mogelijkheden van Xbox Series X | S, zowel voor nieuwe titels die native zijn gebouwd met de ontwikkelomgeving van Xbox Series X | S als voor eerder uitgebrachte titels die speciaal voor de console zijn herbouwd. In onze Inside Xbox Series X | S Optimized-serie zullen deze makers achter de schermen vertellen hoe ze hun titels optimaliseren voor Xbox Series X | S en wat dat betekent voor de toekomst van gaming.

Vandaag praten we met Eric Baptizat, Game Director bij Ubisoft over optimaliseren Assassin’s Creed Valhalla voor Xbox Series X | S.

Vraag: Wat vind je het leukst aan ontwikkelen en brengen Assassin’s Creed Valhalla tot leven komen op de volgende generatie hardware?

EEN: Assassin’s Creed Valhalla speelt zich af in het donkere tijdperk van Engeland en stelt de speler in staat om van Noorwegen naar Engeland te reizen en vrijelijk een gigantische wereld binnen te gaan, te voet, te paard, op hun longship of vanuit het oogpunt van de raaf. Next-Gen is voor ons een kans om de grafische kwaliteit van de game te verbeteren om de best mogelijke ervaring te bieden.

V: Naast het feit dat u profiteert van de kracht en prestaties van Xbox Series X | S voor snellere laadtijden enz., Welke Xbox Series X | S-functies was u het meest enthousiast om te ontdekken, gebruikmakend van de ontwikkeling van Assassin’s Creed Valhalla?

A: Wanneer je de game voor het eerst speelt op Xbox Series X, besef je meteen het voordeel van een constante game van 60 frames per seconde. Meteen voelt alles soepel en comfortabel aan, de hele ervaring voelt gewoon beter en het is een plezier om in de wereld te bewegen en de camera rond te draaien, zelfs op de drukste locatie van het spel. Vanuit gameplay-oogpunt betekent dit dat het reactievermogen van je actie slechts onmiddellijk is en dat alles vloeiender aanvoelt.

READ  Bethesda staat op het punt Xbox over te nemen

V: Welke invloed hebben deze verbeteringen op de ervaring van een speler met Assassin’s Creed Valhalla?

A: We hebben verbeteringen aangebracht in de levenskwaliteit van de speler. Snellere laadtijden betekenen bijvoorbeeld een snellere manier om van de ene kant van de wereld naar de andere te teleporteren, wat resulteert in een verandering van de gewoonten van spelers – spelers die werden ontmoedigd om een ​​verre locatie opnieuw te bezoeken, zullen het hopelijk als haalbaar beschouwen zonder het gevoel te hebben dat een hele klus.

V: Waarom koos je ontwikkelingsteam ervoor om zich te concentreren op verbeterde graphics en framerates als verbeteringsgebieden voor Assassin’s Creed Valhalla?

A: De kwaliteit van de ervaring van de speler is onze kernfocus. Het is een geweldig gevoel voor ons om meer vrijheid te hebben om ongekende diepte en detailniveau in onze games te leveren. Op Xbox Series X gebruiken we een zeer geavanceerde temporele antialiasing met variabele resolutie om een ​​4K HDR-afbeelding uit te voeren met een consistente framesnelheid van 60 fps.

Vraag: Hoe verwacht je fans van Assassin’s Creed Valhalla reageert op het spelen op Xbox Series X | S met deze verbeteringen?

A: Spelers zullen onmiddellijk het verschil voelen, de ervaring is gewoon soepeler, sneller en gewoon beter.

V: Hoe is het ontwikkelen op Xbox Series X | S?

A: Het is altijd leuk en eng om op een nieuwe console te ontwikkelen, wat mensen misschien niet beseffen, is dat de Next-Gen consoles worden gebouwd op het moment dat we onze game aan het maken zijn. De uitdaging voor ons tijdens de productie is om het volledige potentieel ervan te benutten terwijl ze nog niet bestaan ​​in hun uiteindelijke vorm.

READ  Last Oasis voor Xbox One is nu beschikbaar in Game Preview

V: Voor welke verbetering was je het meest enthousiast over het gebruik van? Assassin’s Creed Valhalla op Xbox Series X | S?

A: De console van de volgende generatie bood ons de mogelijkheid om ongewenste wrijving in de game te verwijderen die te wijten is aan technologische beperkingen. Het laden van games en wachttijden van andere spelers worden drastisch verminderd. Uiteindelijk heeft het spel een vlottere wereldreiservaring, vooral bij het navigeren met hoge snelheid (bijv. Raaf, boot).

V: Wat betekent Smart Delivery voor je game en hoe breng je mee? Assassin’s Creed Valhalla voor fans?

A: Het is een geweldig idee tijdens deze overgang naar consolegeneratie, voor spelers betekent het dat ze hun ervaring of hun nieuwe console kunnen voortzetten en zelfs hun voortgangsgegevens kunnen behouden als ze deze in de cloud opslaan. Het is iets minder waar ze zich zorgen over hoeven te maken.

V: Wat maakt de ontwikkeling van de volgende generatie mogelijk in huidige of toekomstige projecten die u niet had kunnen bereiken met de huidige generatie consoles?

A: Geleidelijk aan zal Next-Gen ons in staat stellen een enorme sprong voorwaarts te maken om onze creatieve visie te vervullen. De mogelijkheid hebben om gigantische open werelden vol inhoud te leveren met de hoogst mogelijke kwaliteit, zal ons helpen om creativiteitsgrenzen te verleggen. We zijn blij om te zien hoe ver we die grenzen van de Next-Gen-consoles kunnen verleggen en hoe makers deze kracht gaan gebruiken om nieuwe soorten game-ervaringen te definiëren.

Verwant:
Immortals Fenyx Rising stijgt naar Xbox Series X | S en Xbox One
Gratis speeldagen – The Elder Scrolls Tamriel Unlimited en Soulcalibur VI
Dauntless Reforged: drie nieuwe dingen om te doen in de Shattered Isles

READ  RTX midi-trailer vrijgegeven voor Xbox Series X.

Website: KOPPELING

Written By
More from Vanessa Hale

T-Mobile biedt een gratis iPhone 11 Pro aan voor nieuwe en bestaande abonnees

Bij T-Mobile kun je een gratis iPhone 11 Pro krijgen als je...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *