Toegang krijgen tot het dark web met uw mobiele telefoon (Android en iPhone)

Klik hier voor een korte samenvatting
Het dark web gebruiken op mobiel: zo doe je dat

Het dark web is een onderdeel van het internet dat je alleen met een privébrowser kunt bezoeken. Als je Tor Browser – of een veilig alternatief – downloadt, heb je ook via je telefoon toegang tot het dark web.

Het is belangrijk om eerst enkele voorzorgsmaatregelen te nemen:

 • Installeer een goede antivirus met realtime bescherming en een firewall. Een goed voorbeeld hiervan is Norton.
 • Maak verbinding met een VPN om uw identiteit te verbergen. NordVPN werkt hier heel goed voor.
 • Pas de privacy-instellingen van je mobiele telefoon correct aan.

Dan is het tijd om naar het dark web te gaan. Doe dit op je mobiele telefoon als volgt:

 1. Download Tor Browser van Google Play Store (Android), Onion Browser of OrNet Browser van App Store (iOS).
 2. Open de applicatie en klik op de knop “Verbinden” om verbinding te maken met het Tor-netwerk. Dit proces duurt enkele minuten.
 3. Eenmaal verbonden, kunt u beginnen met zoeken naar donkere webpagina’s.

In de rest van dit artikel lees je meer tips en trucs om via je smartphone toegang te krijgen tot het dark web. We helpen je ook op weg op de eerste websites die het bezoeken waard zijn.

Een onderzeeër in de diepten van de zee om het dark web te symboliserenWe hebben allemaal wel eens wilde verhalen gehoord over het dark web en wat je hier kunt vinden. Misschien wilt u uw eigen onderzoek doen. Het liefst doe je het natuurlijk eenvoudig via je smartphone. Is dit echt mogelijk?

Ja natuurlijk! Je kunt ook via je telefoon het dark web bezoeken. Je hebt hiervoor een speciale browser nodig, zoals “uien routering(TOR). Houd er rekening mee dat je privacy minder gegarandeerd is als je via je telefoon op het dark web zit. Hoe dit werkt leggen we in dit artikel uit. Ook vertellen we je hoe je zo veilig mogelijk het dark web betreedt via je mobiele telefoon.

Hoe ziet het dark web eruit op mobiel?

De term dark web verwijst naar het niet-geïndexeerde en ongeorganiseerde deel van het internet dat je met een gewone browser niet kunt vinden. Dus het dark web op je mobiele telefoon heeft dezelfde sites Zoals het dark web op je computer. Of je nu via je laptop of via je telefoon het dark web betreedt, het maakt niet uit.

Houd er echter rekening mee dat een bezoek aan het dark web Minder veilig op iPhone of andere iOS-apparaten. Deze apparaten kunnen JavaScript (een scripttaal om webpagina’s interactief te maken) niet volledig uitschakelen, dus uw privacy is minder gegarandeerd dan op Android of de desktop.

Bovendien, je minder onbekend Als je het dark web bezoekt via je mobiele telefoon en vervolgens via je computer. U bewaakt uw online privacy door zoveel mogelijk op andere gebruikers te lijken en zo uw browservoetafdruk te verkleinen. De meeste mensen die de Tor-browser gebruiken, doen dit via de desktop. De Schermafmetingen Zo zijn de afmetingen van de iPhone 10 heel anders dan de afmetingen van de Tor-browser op een laptop. U kunt de vingerafdruk van uw browser echter verkleinen door bijvoorbeeld de Taalinstellingen voor Engels om haar te laten staan.

READ  Top 4 iPhone-apps en -games van de week (#35 - 2021)

Blijf veilig op het dark web, ook op mobiel

Smartphone met antiviruspictogramHet dark web is niet gereguleerd. Dit laat je lopen Meer kans om op verkeerde links te klikken. Dit verhoogt het risico op het downloaden van malware of het onbedoeld blootstellen aan hackers.

Daarom is het belangrijk om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. In “Hoe krijg ik (veilig) toegang tot het Dark Web?” We bieden een uitgebreid stappenplan om risico’s te verminderen. In dit artikel richten we ons op laptop- en desktopgebruikers. Het is ook belangrijk om jezelf te beschermen op mobiel. De drie belangrijkste stappen die je hiervoor kunt nemen zijn:

 • gebruiken Goede realtime antivirusbescherming. Kies bijvoorbeeld voor Norton 360. Die heeft een ingebouwde firewall die ook al het inkomende internetverkeer scant en malware blokkeert.
  Bezoek Norton
 • Abonneer u op een goede VPN, zoals NordVPN. Direct Virtueel prive netwerk (VPN) Je beschermt jezelf tegen partijen die willen meekijken met wat je online doet. U blijft niet anoniem door uw internetverkeer alleen om te leiden via het Tor-netwerk. NordVPN versleutelt ook uw gegevens, zodat niemand ze kan lezen, en het verbergt uw IP-adres.
  Bezoek NordVPN
 • Zorg ervoor dat je krijgt Beveiligings- en privacyinstellingen op uw Android- of iOS-apparaat.

Hoe krijg ik toegang tot het dark web met mijn mobiele telefoon?

Ga naar het dark web via je mobiele telefoon of tablet verrassend eenvoudig. Het proces is iets anders op Android-apparaten dan op iOS-apparaten. Daarom laten we elk besturingssysteem zien hoe je toegang krijgt tot het dark web.

Voordat je hieraan begint is het natuurlijk verstandig om dit te doen De nodige voorzorgsmaatregelen Om te behalen. U kunt lezen hoe u uzelf kunt beschermen in het niet-gereguleerde deel van het World Wide Web in het gedeelte over beveiliging hierboven https://www.vpngids.nl/privacy/dark-web/toegang-dark-web-smartphone/.

Stappenplan: verkrijg het dark web met Android

Het dark web betreden met je Android-telefoon is heel eenvoudig. Het is misschien makkelijker dan een computer of laptop. Zo bezoek je het dark web met je Android-apparaat:

 1. Veiligheid staat voorop. Dus begin ermee Abonneer je op een goede VPN-provider. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld NordVPN zorg je ervoor dat je gegevens goed versleuteld zijn, zodat je veilig het dark web op kunt.
 2. VPN downloaden en installeren op je Android-telefoon. Als je hierbij hulp nodig hebt, raadpleeg dan onze installatiehandleiding. Maak vervolgens verbinding met een server in de buurt. Zo zorg je ervoor dat je beschermd bent, maar je internet niet echt vertraagt.
 3. Tor-browser downloaden Van de Google Play Store. Deze browser is de browser waarmee je eenvoudig het dark web betreedt.
 4. Tor Browser-app in Google Play Store
 5. Open de Tor-app. Zodra u het start, ziet u een grote knop met “VerbindingOm daadwerkelijk verbinding te maken met het Tor-netwerk.
 6. Tor .pagina "Verbinding" op de smartphone
 7. De verbinding duurt even. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar de startpagina van uw browser. De standaard (anonieme) zoekmachine is DuckDuckGo en u kunt direct zoeken naar pagina’s op het dark web.
 8. Tor-startpagina op smartphone

Stappenplan: Ga op het dark web met je iPhone of iPad

De officiële Tor Browser is (nog) niet beschikbaar op iPhone. Dus je zal hier zijn a alternatief moet worden gebruikt. Verderop in dit artikel vertellen we je meer over twee goede opties: Onion Browser en OrNet Browser. Bovendien is het betreden van het dark web via je iPhone heel eenvoudig:

READ  u kunt dit allemaal doen met de Google Home-app op uw smartphone
 1. Ten eerste is het belangrijk om jezelf te beschermen met een VPN. Net als op Android werkt NordVPN het beste op iPhone. Als je hulp nodig hebt bij het instellen van een VPN, bekijk dan onze iPhone-handleiding.
 2. Donkere webbrowser downloaden Van de Apple App Store. In dit voorbeeld gebruiken we de Onion-browser.
 3. Open de uienbrowser en klik op de knopNeem contact op met TorAls je in een land bent waar Tor is verboden, kun je dat omzeilen door op “.Brugconfiguratieklikken.
 4. Tor .pagina "Maak verbinding met Tor voor privé browsen" op de smartphone
 5. Wacht even totdat je verbinding hebt gemaakt met het Tor-netwerk.
 6. Tor .pagina "Neem contact op met Tor" op de smartphone
 7. Je kunt nu naar hartelust donkere websites bezoeken via je iPhone.

Alternatieven voor Tor Browser op iPhone

Aangezien de officiële Tor-app niet beschikbaar is in de Appstore, zul je een van de vele alternatieven moeten gebruiken om toegang te krijgen tot het dark web. Hier moet je voorzichtig mee zijn, want Veel van deze toepassingen zijn onbetrouwbaar. U kunt bijvoorbeeld overwegen om verbinding te maken met internet via het Tor-netwerk, terwijl de applicatie al het browsergebruik registreert via spyware. Het is ook mogelijk dat u een virus op uw computer heeft geïnstalleerd door de applicatie te downloaden.

We hebben veel toepassingen getest. Op basis van gebruikerservaring en beveiliging hebben we deze twee dingen bedacht Beste Tor-browseralternatieven:

 1. uienbrowser
 2. OrNet-browser

1. Uienbrowser

Onion Browser is een veilige optie om met je iPhone of iPad op het dark web te navigeren. ze heeft Zeer eenvoudige interface Het verbindt je snel met het Tor-netwerk. Daarnaast kun je vanaf de homepage direct naar interessante pagina’s gaan, zoals de New York Times Dark Web Mirror en de Freedom of the Press Foundation.

Bovendien bevat de Onion Browser-app een bestand Toegankelijk instellingenmenu. Hier stelt u in dat de app cookies automatisch verwijdert en welk beveiligingsniveau van codering moet worden gebruikt.

Tor .pagina "uienbrowser" op de smartphone

2. OrNet-browser

OrNet Browser is een uitstekende keuze voor iedereen die het Tor-netwerk wil gebruiken voor hun online beveiliging. Jij hebt Mogelijkheid om veel beveiligingsinstellingen zelf aan te passen. U kunt zelfs de locatie van het Tor-knooppunt zelf kiezen om uw locatie te wijzigen.

U kunt ook uw netwerk-IP-adres wijzigen, en daarmee uw oorspronkelijke locatie, met behulp van een bestand Ingebouwde VPN. Toegang tot alle VPN-sites en andere extra functies zijn echter niet gratis. Hoewel OrNet Browser een geweldige gratis versie heeft, zullen de echte mensen op het gebied van cyberbeveiliging dat wel doen Betaalde versie Ik wil gaan.

OrNet-startpagina op smartphone

Wat wil je met je smartphone op het dark web zoeken?

Het grote verschil tussen het dark web en het internet zoals wij het kennen, het surface web, is dat jij jij bent Je kunt niet alleen donkere sites Googlen. Donkere websites worden niet geïndexeerd door normale zoekmachines en zijn dus niet gemakkelijk te vinden. Bovendien Verschillende URL’s van het normale internet. Het bestaat uit een lange reeks letters en cijfers en eindigt op “.onion”.

READ  Spyware op uw Android-apparaat? Zo kun je apps bespioneren

Een goede plek om je verkenning van het dark web te beginnen verborgen wiki (De link is alleen toegankelijk via de Tor-browser.) Deze website heeft een volledige lijst van donkere websites samengesteld. Let hier ook op dat er niet alleen veilige sites te vinden zijn. Al is de kans op het tegenkomen van criminele activiteiten alleen een fabeltje.

We hebben zelf ook een lijst met interessante dark web-pagina’s samengesteld. Denk aan sites met e-books, (spiegels) nieuwssites en sociale sites en fora.

conclusie

Je weet nu hoe je het dark web kunt bezoeken via je smartphone. Het is belangrijk dat u dit veilig doet. De belangrijkste dingen om te onthouden zijn:

 1. Bescherm uzelf tegen malware met een goede antivirus, zoals Norton.
 2. Bescherm je privacy met een goede VPN, zoals NordVPN.
 3. Pas de privacy- en beveiligingsinstellingen op uw telefoon correct aan.

Het belangrijkste is dat u zich realiseert dat u niet 100% veilig bent. Dus Gebruik altijd uw gezond verstand En klik niet zomaar op links. Dit is altijd een goed advies als je op het World Wide Web gaat. Het is ook handig om vertrouwd te raken met de beveiligingsinstellingen van de Tor-browser zelf.

Meer weten over het dark web? Lees meer in deze artikelen:

Het Dark Web bezoeken met uw mobiele telefoon: veelgestelde vragen

Voor een kort antwoord op uw vraag kunt u terecht bij onze FAQ. Staat uw vraag er niet bij? Zet het dan in de reactie.

Ja, je hebt toegang tot het dark web met je telefoon. Hiervoor heb je Tor Browser (Android) of een alternatieve browser (iPhone) nodig.

Wil je precies weten hoe je het dark web op je telefoon bezoekt en welke browser je het beste kunt gebruiken op iPhone? Lees dan “Hoe toegang krijgen tot het dark web met je mobiele telefoon”.

Ja, op Android-telefoons kun je gewoon de Tor Browser-app downloaden en het Tor-netwerk gebruiken. Als je een iPhone hebt, moet je een alternatieve browser-app voor Tor downloaden. Je kunt lezen wat het is en hoe je jezelf kunt beschermen op het dark web met je telefoon in Toegang krijgen tot het dark web met je mobiele telefoon.

U kunt de officiële Tor-browser op de iPhone niet gebruiken. Er zijn echter genoeg alternatieven om het Tor-netwerk via je iPhone te gebruiken. Er zijn twee goede alternatieven:

 • uienbrowser
 • OrNet-browser

Als je het dark web wilt bezoeken, is het belangrijk om dat op een veilige manier te doen, ook mobiel.

Het dark web betreden met je iPhone is eenvoudig. Dit is hoe je het doet:

 1. Neem de nodige beveiligingsmaatregelen, zoals het aanpassen van uw beveiligingsinstellingen.
 2. Download een alternatieve Tor-browser, zoals Onion Browser.
 3. Open de browser en klik op “Verbinden”.
 4. U kunt nu zoeken naar websites op het dark web.

More from Madison Garrett
Leuke Bullpen-spellen*: Phillies 17, Cubs 8
Het is een lange, bochtige weg om een ​​team – om nog...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *