Je eigen tankstation bedienen in Tankstation Simulator is het beste

toen ik zag benzinestationsimulator Raak Steam aan, je komt er met een kanttekening bij – het is vaak moeilijk te zeggen of een nieuw simulatiespel populair is omdat het een grap is of omdat het echt goed is. Na een paar uur kan ik niet stoppen met het vullen van de auto’s van mensen, het bellen van klanten en het repareren van hun auto’s.

Verrassend genoeg heeft Gas Station Simulator een plot. Het begint ermee dat je in je echt coole auto – compleet met een rokende hondenkop – door de woestijn rijdt voordat je de Dust Bowl Gas Stop ingaat en hem van de eigenaar koopt. Al snel krijg je een telefoontje van je oom die je vertelt dat je grootvader ooit de eigenaar was en je graag helpt om het weer in vorm te krijgen.

Ja, het begint net als Stardew Valley. Je moet zelfs alles van de grond af opbouwen. Van het breken van 2×4 planken tot het nieuwe tankstation en het besturen van een voorlader om zand van de parkeerplaats en pompen te verwijderen, er is echt een behoorlijke hoeveelheid werk te doen voordat je klanten kunt gaan bedienen. Richten en vuilniszakken en ander afval in vuilnisbakken gooien – Kobe! – Het is zo stom dat het zelfs je verste afstand volgt met een zegevierende “hoge score”. Oh, en die jongen die steeds komt opdagen en aftikt met spuitverf? Het is ook leuk om er afval in te gooien.

Krediet: Drago Entertainment

Als je de demo speelt, begin je met een volledig functioneel tankstation dat alleen een goede poetsbeurt nodig heeft. Zodra alles is opgeruimd, speel je de rol van gasarbeider, kassier en monteur totdat je een bepaald bedrag hebt verdiend, dan eindigt de demo. Het is duidelijk een eerdere build, omdat de volledige game een verbeterde gebruikersinterface en besturing heeft – het ziet er minder onhandig en responsiever uit dan de demo, die geen muisklikken op bepaalde objecten registreert. De volledige game voegt ook aanpassing en onderhoud toe, waardoor de ervaring dichterbij komt.

READ  Nieuw: pc David Duke komt in het NBA-concept
Written By
More from Max Mcgee

Updates van over de hele wereld

Duitse bondskanselier Angela Merkel (2e R), voorzitter van de Europese Raad Charles...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *