Winnaar van de loterij deelt de prijs van $ 22 miljoen met zijn beste vriend

Winnaar van de loterij deelt de prijs van $ 22 miljoen met zijn beste vriend

Deze man is goed voor zijn woord.

In 1992 beloofden vrienden Tom Cook en Joseph Feeney elkaar dat ze hun winst zouden verdelen als ze ooit de Powerball-jackpot zouden winnen. Aangezien de kans om de jackpot te winnen één is op 292 miljoen – a kleinere kans dan door de bliksem getroffen te worden of een parel in een oesterschelp te vinden – de mannen uit West-Wisconsin hadden nauwelijks verwacht dat ze ooit de kans zouden krijgen om hun woord waar te maken.

Dus toen Cook onlangs Feeney belde om te zeggen dat hij het winnende ticket voor de jackpot van $ 22 miljoen had gekocht en bijna drie decennia daarvoor de toezegging van hun handdruk nakwam, kon Feeney het nauwelijks geloven.

“Hij belde me, en ik zei:‘ Ben je mijn dobber aan het aftrekken? ’’ Antwoordde Feeney, een enthousiaste visser, toen Cook hem het goede nieuws vertelde, meldde de Associated Press.

Cook kocht zijn winnende ticket bij een Synergy Coop in Menomonie en is van plan met het geld met pensioen te gaan. Feeney was al met pensioen.

De mannen kozen ervoor om hun winst te beschouwen als een contante betaling van ongeveer $ 16,7 miljoen – bijna $ 5,7 miljoen elk na belastingen. Heb ook geen grote plannen voor het geld en ben van plan het te gebruiken voor reizen en om meer tijd met hun gezin te besteden.

‘We kunnen doorgaan waar we ons prettig bij voelen. Ik kan geen betere manier bedenken om met pensioen te gaan ”, zei Cook.

READ  Rockies vs. Braves - Spelvoorbeeld - 31 augustus 2022

Andere recente Powerball-winnaars zijn een groep van zes vrienden die zichzelf de Dale’s Pub Lottery Group noemen. De crew van Holly Ridge, North Carolina, gooide elk $ 6 per week om de afgelopen 14 jaar te spelen en behaalde in maart een prijs van $ 150.000.

“We doen het al sinds de loterij in North Carolina begon!” groepslid Brenda White vertelde Powerball. “En we blijven spelen!”

Nu ze in de zes cijfers hebben gewonnen, hebben ze hun ogen op zeven gericht en zijn ze niet van plan om te stoppen met het spelen van de loterij ’totdat ik die tweede komma zie’, zei een ander groepslid.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *