Jerry Jones is van plan dit seizoen fans te hebben bij elke Cowboys-game

Jerry Jones is van plan dit seizoen fans te hebben bij elke Cowboys-game

Het grootste stadion in de NFL zal niet leeg zijn als Jerry Jones er iets over te zeggen heeft.

Zoals sommige NFL-teams aankondigen dat ze thuiswedstrijden zonder fans zullen spelen en anderen hopen op zitplaatsen met een beperkte capaciteit – allemaal in overeenstemming met verschillende lokale en nationale richtlijnen te midden van de COVID-19-pandemie – verwachten de Dallas Cowboys niet dat ze hun spelonkachtige ga rustig naar huis.

“De Dallas Cowboys zijn van plan om al onze voetbalwedstrijden te spelen,” Jones vertelde verslaggevers woensdag, “En we zijn van plan ze te spelen voor onze fans.”

Texas staat momenteel 50 procent capaciteit toe voor sportevenementen. Met staanplaatsen onder normale omstandigheden kan de capaciteit van het AT & T-stadion met 80.000 zitplaatsen – bijgenaamd “Jerry’s World” – stijgen tot boven de 105.000, net als voor de opener in 2009.

“We houden ons aan alle protocollen en we zullen ons aanpassen aan het unieke karakter van ons stadion en dat is binnen het protocol”, zei Jones. “We hebben een echt unieke situatie, en ik denk dat we echt een geweldige ervaring zullen hebben. Ik denk dat onze veiligheidsmaatregelen die we nemen voor veel mensen niet onbekend zullen zijn als we kijken naar het algemene protocol van het land of als we kijken naar hoe je een aantal mensen bij elkaar brengt.

“We zullen onze uitdagingen aangaan, de mensen die er zullen zijn, zullen er uit eigen beweging zijn, net zoals de spelers die op dit veld zijn voor de Cowboys hier zijn omdat ze ervoor hebben gekozen hier te zijn. Onze fans zullen in het stadion zijn omdat ze ervoor hebben gekozen om daar te zijn. “

READ  Waarom is Wario niet op de Nintendo Switch?

Met meer dan 300 executive suites en een ‘natuurlijk gebouwde luchtstroom’ is Jones ‘volledig zelfverzekerd’ dat de cowboys fans kunnen beschermen door zich te verspreiden.

Hoe zal de vraag naar tickets zijn?

“Ik heb geen verwachting,” Jones. “Zoals je weet, heb je te maken met een klein beetje een bewegend doelwit en ik probeer het aspect van het bewegende doelwit niet te verminderen, maar we zijn heel uniek omdat we de suite-capaciteiten hebben die we hebben ons wat extra controle. We hebben ook een stadion met een oppervlakte van 3 miljoen vierkante meter … als je naar een nummer in het stadion kijkt, denk dan niet dat dat aantal daarbuiten bij elkaar komt, dat zijn ze niet. Het zal in groepen zijn van mogelijk vijf, 10, 15 verschillende mensen. Ons stadion is zeer geschikt om een ​​aantal mensen samen te stellen die ervoor hebben gekozen om te komen kijken naar de Dallas Cowboys. Ik speculeer niet op een aantal. “

Written By
More from Max Mcgee
Quest 2, PSVR, Pico, PC VR
September is hier en brengt een volle maand VR-gaming op ons pad....
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *