Joe Biden breidt groeten uit op onafhankelijkheidsdag met een uithaal naar Donald Trump

Joe Biden prees Kamala Harris ook door te zeggen dat ze slim, getest en voorbereid is

Washington:

Joe Biden, vermoedelijk kandidaat voor de Democratische presidentsverkiezingen, heeft zaterdag zijn wensen op Onafhankelijkheidsdag uitgebreid naar alle Indiase Amerikanen en indianen over de hele wereld en zei dat New Delhi en Washington een “speciale band delen die zich gedurende vele jaren heeft verdiept”.

Hij nam ook een uithaal naar de Trump-administratie vanwege het harde optreden tegen legale immigratie, inclusief ” plotselinge ” en ” schadelijke ” acties op H-1B-visa en beloofde dat hij, als hij werd gekozen, zou blijven vertrouwen op de Indiaas-Amerikaanse gemeenschap die bindt de twee naties samen.

In een evenement ‘Zuid-Aziaten voor Biden’ zei de voormalige vice-president: ‘Gelukkige Indiase onafhankelijkheidsdag, we delen een speciale band die ik gedurende vele jaren heb verdiept als Amerikaanse senator en vice-president. 15 jaar geleden leidde ik de inspanningen om de historische civiele nucleaire deal met India goed te keuren. Ik zei dat de Verenigde Staten en India hechtere vrienden en partners werden, en dat de wereld dan veiliger zal zijn, “zei hij tijdens het virtuele evenement.

“Maar ik weet dat het moeilijk is en mijn hart gaat uit naar al diegenen van jullie die het doelwit zijn geweest van een toename van haatmisdrijven, het harde optreden tegen legale immigratie, inclusief de plotselinge en schadelijke acties op H-1B-visa, die Amerika sterker hebben gemaakt en bracht onze natie dichterbij … Als president blijf ik ook vertrouwen op de Indiase Amerikaanse diaspora. Het houdt onze twee naties bij elkaar, zoals ik gedurende mijn hele carrière heb gedaan, mijn kiezers in Delaware. Mijn staf van de Senaat, ‘voegde hij eraan toe .

READ  2021 World College Championships: NC State, Vanderbilt-wedstrijd vertraagd

Op 22 juni had de Amerikaanse president Donald Trump een proclamatie ondertekend om H-1B en verschillende categorieën werkvisums tijdelijk op te schorten tot het einde van het jaar in de nasleep van de COVID-19-pandemie.

Joe Biden prees Kamala Harris door te zeggen dat ze slim, beproefd en voorbereid is, en voegde eraan toe dat het immigrantenverhaal van de moeder van de Californische senator naar Amerika haar inspirerend maakt.

“Kamala Harris. Zullen we allemaal weten dat ze slim is, ze is getest, ze is voorbereid. Maar nog iets dat Kamala zo inspirerend maakt, is het immigrantenverhaal van haar moeder naar Amerika dat begon in India, met de pure moed en die haar dochters naar dit moment bracht,” hij zei.

Na Joe Biden te hebben gesproken, wenste Kamala Harris Independence Day en zei hij dat Indiase en Amerikaanse gemeenschappen door zoveel meer verbonden zijn dan onze gedeelde geschiedenis en cultuur.

‘Aan de bevolking van India en aan Indiase Amerikanen in de hele Verenigde Staten. Ik wil u een gelukkige Indiase onafhankelijkheidsdag wensen. Op 15 augustus 1947 verheugden mannen en vrouwen in heel India zich over de onafhankelijkheidsverklaring van het land van India sta vandaag, op 15 augustus 2020, voor u als de eerste kandidaat voor vice-president van de Verenigde Staten van Zuid-Aziatische afkomst, “zei ze.

Written By
More from Max Mcgee

Jammu en Kashmir: 4G-internetdiensten hersteld in Ganderbal, Udhampur-districten

Indiaas beveiligingspersoneel houdt de wacht in Srinagar, Jammu en Kasjmir.Reuters De J...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *