Joe Harris ‘prioriteit nr. 1’ voor Nets behouden

Joe Harris 'prioriteit nr. 1' voor Nets behouden

Hoewel veel Nets-fans luid verlangen dat het team dit buiten het seizoen op een derde ster jaagt, zegt GM Sean Marks dat hij nog een andere topprioriteit in gedachten heeft. En die prioriteit is Joe Harris, en de aanstaande vrije agent in Brooklyn houden.

‘Prioriteit nr. 1,’ zei Marks. “Het is zo simpel, ja.”

Marks sprak met YES Network voordat zijn Nets het reguliere seizoen afsloten met een verlies van 134-133 tegen de Trail Blazers op donderdag. The Nets verdienden het zevende zaad in het oosten en Harris ‘hete spel bij de herstart was een grote reden waarom.

‘Joe, ik denk dat we het er vaak over hebben gehad,’ zei Marks. “We zijn natuurlijk erg trots op waar Joe vandaan komt. En waar hij nu is. En hij wordt nog steeds beter. [He] wil nog steeds aan zijn ambacht werken.

“Dus ja, hem ondertekenen en hem bij deze groep zien, zal zeker een prioriteit voor ons zijn.”

Harris – die donderdag 19 punten had in de finale tegen de Trail Blazers – heeft eerder gezegd dat hij hoopt in Brooklyn te blijven. Maar hij had geen idee van de opmerkingen van Marks, omdat hij zijn aandacht volledig op de rechtbank had gericht.

Joe Harris gaat voor een schot tijdens het verlies van de Nets 134-133 tegen de Trail Blazers op donderdagavond.
Joe Harris gaat voor een schot tijdens het verlies van de Nets 134-133 tegen de Trail Blazers op donderdagavond.Getty-afbeeldingen

“Ik wist niet eens dat hij dat zei, maar ik bedoel om eerlijk te zijn, ik denk niet zo veel aan het laagseizoen,” zei Harris. “We concentreerden ons duidelijk op Portland, en dan probeer ik gewoon goed te blijven basketballen en onszelf in een positie te brengen om te concurreren en een aantal wedstrijden tegen Toronto te winnen.”

READ  Metro Exodus Enhanced Edition is gratis voor bestaande eigenaren, maar heeft serieuze hardware nodig

Als een van de Bubble Big 3 van de Nets – met Caris LeVert en Jarrett Allen – was Harris geweldig tijdens de herstart. Hij behaalde gemiddeld 20 punten in Orlando, 62 procent van de vloer en 54,1 van achter de boog.

Harris breidde zijn reeks wedstrijden uit met een rechte stuk van 3 naar 60, eentje minder dan het teamrecord van D’Angelo Russell van vorig seizoen. En hij heeft de Nets geholpen alle redelijke verwachtingen te overtreffen, door 5-3 te gaan in de bubbel terwijl ze zich schrap zetten om het op te nemen tegen de kampioen Raptors.

“We weten natuurlijk dat we ons nu op Toronto moeten voorbereiden om die plek te verstevigen. Voor ons is het altijd precies dat geweest: het ging er gewoon om dat we probeerden op de juiste manier te spelen, voor elkaar te spelen, aan beide kanten te strijden, ”zei Harris. “Ons motto is gewoon uitgaan, proberen ook te genieten, met elkaar te spelen, plezier te hebben. … Op de juiste manier spelen, dat is leuk basketbal om te spelen. “

Harris vertelde The Post dat hij minder geld had aangenomen om in 2018 in Brooklyn te blijven, en ondertekende een tweejarige deal van $ 16 miljoen. Maar nu zijn naam met zijn spel is gegroeid, heeft hij duidelijk een verhoging verdiend, waarbij velen van de NBA suggereren dat hij een verhoging van 50 procent, zo niet zelfs het dubbele kan krijgen, afhankelijk van hoe hard de pandemie op de markt komt.

Voormalig Nets-assistent GM Bobby Marks – nu bij ESPN – tweette dat Harris waarschijnlijk zal tekenen voor $ 12 tot $ 14 miljoen. En de Nets zitten op een moeilijke plek, wetende dat als ze hem verliezen, ze slechts het middenniveau van $ 5,7 hebben om hem te vervangen.

READ  Cold Steel Locks Tracks IV op westerse releasedata, gelanceerd in april

De Nets hebben de salarislimiet overschreden, maar ze hebben Harris ‘Bird Rights, dus ze kunnen over de limiet gaan om hem te houden. En eigenaar Joe Tsai – die volgens de laatste Bloomberg Billionaires Index 13,5 miljard dollar waard is – heeft al bevestigd dat hij desnoods luxebelasting zal betalen voor een kanshebber.

De Nets zouden precies dat moeten zijn met de verwachte terugkeer van Kevin Durant en Kyrie Irving volgend seizoen. Harris heeft gezegd dat hij graag met hen terug zou komen.

“Vast en zeker! Waarom zou je dat niet doen? ” Zei Harris in februari. “Dat zijn duidelijk jongens met wie ik in de buurt ben gekomen nu ik het afgelopen jaar bij hen ben geweest. Het zijn duidelijk ongelooflijke spelers. Je ziet wat ze kunnen als ze gezond zijn en spelen. Ik denk niet dat er iemand in de NBA is die niet met die jongens zou willen spelen. “

Written By
More from Max Mcgee

Er is een Super Mario Bros.-computerpoort. 3 van id Software nu in het museum

id Software bestaat grotendeels omdat de oprichters een officiële pc-poort van Super...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *