Julio Jones van Falcons een beslissing in de wedstrijd tegen Panthers

Het lijkt erop dat de Atlanta Falcons vandaag hun top breed kunnen hebben tegen Carolina.

De Falcons zijn van plan om een ​​brede ontvanger te vinden Julio Jones (hamstring) op het veld zondagochtend voordat hij een laatste oproep deed over zijn status tegen de Panthers, vertelt een bron aan Tom Pelissero van NFL Network.

Jones heeft niet meer geoefend sinds hij de wedstrijd van maandagavond verliet, maar hij kent zijn lichaam en ze hebben hem niet uitgesloten.

In drie wedstrijden dit seizoen heeft het product uit Alabama 15 recepties voor 213 meter.

De Falcons (0-4) zullen proberen hun eerste overwinning te behalen tegen een bezoek aan Carolina (2-2) om 13.00 uur ET.

Ander letselnieuws dat we in de gaten houden in de aanloop naar de wedstrijden van zondag in week 5:

  • Cincinnati Bengals rent terug Joe Mixon (shin) zal naar verwachting spelen tegen de Baltimore Ravens, volgens Pelissero.
  • Raven quarterback Lamar Jackson (knie / ziekte) was vrijdag 100 procent en zal starten tegen de Bengals, aldus hoofdcoach John Harbaugh. Hij zal hulp hebben: brede ontvanger Markiezin Brown, strak einde Mark Andrews en links aan te pakken Ronnie Stanley – allemaal vermeld als twijfelachtig – zullen naar verwachting spelen, vertellen bronnen aan Pelissero en Mike Garafolo.
  • Washington defensive end Chase Young, die de wedstrijd van vorige week miste met een liesblessure, zal naar verwachting vandaag spelen tegen de Los Angeles Rams, vertelt een bron aan Pelissero.
  • San Francisco brede ontvanger Deebo Samuel, die deze week twee trainingen miste vanwege een niet-COVID-ziekte, heeft de protocollen doorlopen en zal naar verwachting tegen de Miami Dolphins spelen, aldus Pelissero.
  • Er is nog geen definitieve beslissing genomen over de brede ontvanger van Las Vegas Raiders Henry Ruggs III, die als twijfelachtig wordt vermeld (knie / hamstring), maar volgens Pelissero hoopt hij tegen de Chiefs te spelen. Er is ook optimisme dat goed aanpakt Trent Brown (kalf) kon voor het eerst sinds week 1 spelen. Vrijdag trainde hij volledig.
READ  Omsingelde USS Theodore Roosevelt keert terug naar de VS na een COVID-19-uitbraak
More from Madison Garrett
Baldwin Wallace, John Carroll Voetbalwedstrijd Vechtvideo
BEREA, Ohio (WJW) – Het heet de Cuyahoga Gold Bowl. John Carroll-universiteit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *