Karnataka PUC 2e jaarresultaten 2020 verklaard: Controleer en download hier uw Klasse 12e scorekaart

Karnataka PUC 2nd year results 2020 declared

Karnataka PUC 2e jaarresultaten 2020 bekendgemaaktOfficiële website

De examencommissie voor het secundair onderwijs van Karnataka (KSEEB) heeft de langverwachte resultaten van de PUC-examens voor het tweede jaar van vandaag (14 juli) eindelijk bekendgemaakt. De resultaten worden ook via sms naar de studenten gestuurd.

De studenten van PUC 2nd jaar in Karnataka schreef alle kranten behalve Engels, vóór de sluiting. Zij woonden dit Engelse examen bij op 18 juni. Minister van Onderwijs S Suresh Kumar heeft onlangs aangekondigd dat de tweede PUC-resultaten op 20 juli zullen worden bekendgemaakt. Het departement van het voorbereidend wetenschappelijk onderwijs is er echter in geslaagd het proces op tijd af te ronden en heeft aangekondigd de resultaten bekend te maken vandaag.

De afdeling Pre-Universitair Onderwijs maakt de resultaten van de examens van het 2e jaar 2019-2020 bekend op dinsdag 14 juli om 11.30 uur. De resultaten worden om 12.00 uur bekendgemaakt op www.karresults.nic.in. De studenten, die het slaagpercentage hebben behaald, ontvangen hun resultaten om 12.00 uur via sms op het mobiele nummer (dat ze tijdens de toelating hebben geregistreerd) ‘, aldus de persmededeling.

In een bericht aan de directeuren van de PU-hogescholen in de hele staat, vroeg het ministerie hen om de PUC 2 te downloadennd jaarresultatenblad en op prikbord. Het beveelt hen ook om de resultaten via sms naar de studenten te sturen. “Download het IIPUC-resultatenblad vandaag 14/07/2020 na 12.00 uur vanaf uw hoofdaanmelding en mag niet worden aangekondigd op het mededelingenbord, lees een verklaring van de aankondiging.

“Er mag geen enkele student worden gevraagd om naar de universiteit te komen om het resultaat te zien. Het resultaat moet worden verzonden via een sms / mail / telefoon / universiteitswebsite. Je hoeft niet naar de PU-afdeling te komen voor het verzamelen van een resultatenblad zoals voorgaande jaren. Gezien Covid 19 , resultatenblad wordt online doorgestuurd vanuit de afdeling “, aldus de mededeling.

READ  2K brengt gameplay-opnamen uit van WWE 2K22 met Rey Mysterio Vs. Damian Priest

De KSEEB heeft de PUC 2 aangekondigdnd jaarresultaten 2020 op zijn officiële website op 20 juli. De resultaten zullen ook beschikbaar zijn op de website PU-bord en Karnataka resultaten websites.

Hier is de stapsgewijze procedure om Karnataka PUC-resultaten 2020 te controleren:

Stap 1: Bezoek de officiële sitelink hierboven gegeven.

Stap 2: Klik op de link ‘Karnataka 2e PUC-resultaat’ op de startpagina.

Stap 3: Voer het registratienummer in op de nieuwe pagina.

Stap 4: Klik op verzenden.

Stap 5: Uw resultaat is beschikbaar op het scherm.

Stap 6: Download het resultaat en bewaar een hardcopy voor verdere behoefte.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *