Priyanka Gandhi Vadra ontkent dat ze meer tijd zoekt om de bungalow in Delhi te verlaten, zegt nepnieuws

Priyanka Gandhi Vadra zei dat ze haar regeringsaccommodatie in Delhi tegen 1 augustus zal verlaten.

New Delhi:

Congresleider Priyanka Gandhi Vadra zei dinsdag dat ze haar regeringsbungalow tegen 1 augustus zou verlaten, waarbij ze scherp zou reageren op wat ze “nepnieuws” noemde dat ze om meer tijd had gevraagd.

De regering had op 1 juli een ontruimingsbevel aan Priyanka Gandhi gestuurd voor de bungalow van 35, Lodhi Estate die haar in 1997 was toegewezen. Ze kreeg te horen dat ze niet langer in aanmerking kwam voor een bungalow nadat haar beveiligingsdekking vorig jaar was verlaagd van de Special Protection Group, en ze werd verzocht op 1 augustus te vertrekken.

“Als gevolg van intrekking van SPG-bescherming en toekenning van Z + -veiligheidsdekking door MHA, die u om veiligheidsredenen niet voorziet in toewijzing of behoud van overheidsaccommodatie, wordt de toewijzing van type 6B huis nr. 35 Lodhi Estate geannuleerd op 1 juli ‘Een maand concessieperiode voor dezelfde huur tot 1 augustus is toegestaan ​​volgens de regels’, had de regering aangekondigd. Priyanka Gandhi betaalde haar contributie nog dezelfde dag online.

Een rapport suggereerde dat haar op haar verzoek uitstel was verleend.

‘Dit is VALS NIEUWS. Ik heb zo’n verzoek niet bij de regering ingediend. Volgens de ontruimingsbrief die ik op 1 juli heb ontvangen, zal ik de accommodatie van de regering op landgoed Lodhi 35 tegen 1 augustus verlaten’, zei ze. zei in een tweet.

Priyanka Gandhi’s echtgenoot Robert Vadra plaatste ook een ontkenning op Facebook en zei dat de familie een week voor de deadline zou vertrekken.

“Dit is volkomen onjuist !! We hebben niet om verlenging van het verblijf gevraagd. We hebben op 1 juli een bericht ontvangen dat we over 30 dagen moeten vertrekken. In een tijd van” Covid “hebben we ons hele huishouden ingepakt en zullen we vertrekken. een week voor tijd, ‘schreef de heer Vadra.

READ  Bevredigende game gebruikt nu Unreal Engine 5.1, gedetailleerde belangrijke functies

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *