Ubisoft heeft gedetailleerd welke van zijn PS4-games niet werken op PS5, maar nu is het niet zeker

Eerder vandaag kwam Ubisoft uit zijn eigen achterwaartse compatibiliteitslijst om aan te geven welke oudere PS4-games niet op de PS5 zullen draaien. In plaats van die lijst op de website van Sony te delen, markeerde Ubisoft de titels op zijn eigen website – maar het lijkt erop dat die lijst onnauwkeurig was en het bedrijf heeft deze nu verwijderd.

“We hebben het Ubisoft Connect-artikel en forumbericht over achterwaartse compatibiliteit voorlopig gehaald, omdat er mogelijk onnauwkeurigheden zijn met betrekking tot de Ubisoft-titels die op PS5 kunnen worden afgespeeld”, vertelde een woordvoerder van Ubisoft. De rand in een e-mail.

Voordat Ubisoft de post verwijderde, beweerde hij dat de volgende negen games niet zouden werken op PS5:

  • Assassin’s Creed: Syndicate
  • Assassin’s Creed: Chronicles Trilogy-pakket
  • Assassin’s Creed: Chronicles India
  • Assassin’s Creed: Chronicles China
  • Assassin’s Creed: Chronicles Russia
  • Risico
  • Star Trek: Bridge Crew
  • Weerwolven binnen
  • Space Junkies

Ubisoft vertelt ons dat het volgende week de juiste lijst met games zou moeten hebben.

Interessant is dat deze games niet voorkomen op Sony’s PS5 achterwaartse compatibiliteitslijst, die momenteel tien titels heeft waarvan Sony zegt dat ze niet zullen werken op de nieuwe console. Daarentegen zullen alle Ubisoft-titels die op de Xbox One zijn uitgebracht, volgens het bedrijf draaien op de Xbox Series X- en S-consoles van Microsoft.

Sony zei eerder dat de PS5 een “overweldigende meerderheid” van PS4-titels zal ondersteunen met meer dan 4.000 uitgebrachte games op de console die naar verwachting kunnen worden afgespeeld op de volgende generatie hardware, maar ze zullen worden geleverd met een paar beperkingen.

READ  Walmart PS5 en Xbox Series X nu aangevuld

Het meest verrassende is dat Star Trek: Bridge Crew en Space Junkies, twee PlayStation VR-titels, zijn zogenaamd niet achterwaarts compatibel. Sony heeft al gezegd dat de PS5 de PlayStation VR gaat ondersteunen, maar dat heb je wel nodig een speciale adapter om de headset te gebruiken met de nieuwe console.

Update 30 oktober, 20:42 ET: Bijgewerkt met een verklaring van Ubisoft waarin wordt bevestigd dat het bedrijf zijn blogpost heeft ingetrokken.

More from Madison Garrett

Call of Duty League-geruchten: potentiële roosters voor 11 CDL-teams

Foto via Call of Duty League ™ De meeste spelers uit het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *