Kijk hoe deze Corvette 1022-HP Twin-Turbo C8 een wereldrecord met een kwart mijl breekt

Krachtiger C8 Corvette Op aarde is nu de snelste C8 in een kwart mijl.

Zoeken

Youtube Emila Hartford, Die de sterk gewijzigde 2020 Corvette met middenmotor naar 1.022 pk stuwde Op dyno eerder dit jaar, Brak het record voor de snelste C8 op de trekhaak. Het was in staat om 9.418 seconden te plaatsen met een snelheid van 144,84 mph trap in de Famoso Dragstrip in Zuid-Californië tijdens een speciaal testevenement deze maand.

Vanuit de meeste hoeken ziet de betreffende C8 er enigszins standaard uit, behalve een set Forgeline-wielen met bead-lock gewikkeld in Mickey Thompson-sleeptreinen. Vanaf de achterkant is het werk dat in dit voertuig is gestoken, duidelijk. De motor is nog steeds de originele LT2, en hij was uitgerust met een reeks interne gereedschappen en snelle aanpassingen van Texas Speed ​​om de boost van Precision-turbochargers aan de achterkant te verwerken. Er zijn aftermarket-koppelingen van Cicio Performance om het extra koppel aan te kunnen, en KW-ophangingscomponenten om alles op één lijn te houden tijdens zware lanceringen.Een auto voor op de weg: het is nu de snelste C8 ter wereld.


© EmeliaHartford – YouTubeDit is de snelste C8 op dit moment ter wereld.

We zijn verheugd om te zien hoeveel Hartford en zijn team het C8-platform kunnen besturen. We kunnen ons niet voorstellen dat de acht zo ver weg zijn.

READ  Android 11 haalt de camerakiezer weg om mogelijke geotag-kapingen te beperken
Written By
More from Lesley Curry

Het Beste Lego Star Wars Recensie 2021

Hé, voelt iemand zich neerslachtig, misschien een beetje bleh, bleh, bleh? Zo...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *