Kim Kardashian verdedigt Kanye West te midden van bipolaire tirades op Twitter

Kim Kardashian verdedigt Kanye West te midden van bipolaire tirades op Twitter

Kim Kardashian heeft haar stilzwijgen verbroken over de aanhoudende bipolaire stoornis van Kanye West.

Op haar Instagram-verhaal vertelde Kardashian, 39, dat ze de behoefte voelde om commentaar te geven op de gezondheid van haar man vanwege ‘het stigma en de misvattingen over geestelijke gezondheid’.

‘Zoals velen van jullie weten, heeft Kanye een bipolaire stoornis. Iedereen die dit heeft of een geliefde in zijn leven heeft, weet hoe ongelooflijk ingewikkeld en pijnlijk het is om te begrijpen ‘, schreef ze. “Ik heb nooit in het openbaar gesproken over hoe dit ons thuis heeft beïnvloed, omdat ik onze kinderen en het recht op privacy van Kanye als het gaat om zijn gezondheid zeer bescherm. Maar vandaag heb ik het gevoel dat ik er commentaar op moet geven vanwege het stigma en de misvattingen over geestelijke gezondheid. ‘

Kardashian legde ook uit dat gezinnen die worstelen met iemand die aan een psychische aandoening lijdt, ‘machteloos zijn tenzij het lid minderjarig is’.

“Mensen die niet op de hoogte zijn van of ver verwijderd zijn van deze ervaring, kunnen veroordelend zijn en niet begrijpen dat het individu zelf moet deelnemen aan het proces van het krijgen van hulp, hoe hard familie en vrienden ook proberen”, vervolgde ze.

De E! realityster verdedigde haar man, 43, en zei dat hij vaak verkeerd begrepen kan worden, vooral als het gaat om zijn woorden en daden die ‘sterke meningen en emoties kunnen veroorzaken’.

‘Hij is een briljante maar gecompliceerde persoon die, naast de druk van een kunstenaar en een zwarte man, het pijnlijke verlies van zijn moeder heeft ervaren, en te maken heeft met de druk en het isolement die wordt versterkt door zijn bipolaire stoornis ,” zij schreef. ‘Degenen die dicht bij Kanye staan, kennen zijn hart en begrijpen zijn woorden niet in overeenstemming met zijn bedoelingen.’

READ  Call of Duty Warzone haalt de wapens van cheaters weg in het midden van het spel

Kardashian beëindigde haar bericht en vroeg fans om medeleven en empathie en bedankte iedereen die zich zorgen maakte over het welzijn van West.

Met name ondertekende ze haar bericht Kim Kardashian West

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *