kleine update brengt bugfixes voor Apple TV

tvOS 14.0.1 beschikbaar

Welke bugs er precies zijn opgelost in tvOS 14.0.1 is onbekend. Apple brengt regelmatig kleinere updates uit voor de Apple TV zonder duidelijke updatebeschrijving. Er zijn geen nieuwe functies, maar updaten kan geen kwaad. De update heeft mogelijk enkele beveiligingsproblemen verholpen of sommige apps werken mogelijk iets beter dan voorheen. Als we toch een nieuwe functie ontdekken, lees je die natuurlijk bij iCulture. Mocht je zelf iets hebben gezien, dan kun je het ons altijd laten weten in de comments.

TvOS 14.0.1 downloaden
tvOS 14.0.1 is alleen beschikbaar op de Apple TV HD en Apple TV 4K. Weet u niet zeker welke Apple TV u heeft? Bekijk dan ons artikel met alle Apple TV-modellen. Hierin vindt u precies hoe u de modellen kunt herkennen.

Om tvOS 14.0.1 te downloaden:

  1. Ga op Apple TV naar de app Instellingen.
  2. Kiezen Systeem, Helemaal onderaan.
  3. Selecteer Software-update en controleer of de nieuwe update kan worden geïnstalleerd.
  4. De update wordt gedownload en de Apple TV wordt opnieuw opgestart wanneer de installatie is voltooid.

Apple is momenteel bezig met het testen van nieuwe functies die na de release van tvOS 14 zullen worden toegevoegd. Of we in de loop van het jaar nieuwe functies krijgen, valt nog te bezien. We verwachten in oktober een evenement rond de Apple TV, waar mogelijk ook nieuwe hardware wordt aangekondigd.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en duidelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of uw download gestart / succesvol zullen niets toevoegen aan de discussie. Het kan ook wat langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoeft u niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

READ  Afhaalweek KWF in Zoeterwoude Rijndijk dit jaar zonder verzamelbox
More from Madison Garrett

3,2 miljard wachtwoorden van oude online hack in ‘Megalek’

De COMB is een verzameling gegevens die hackers de afgelopen jaren hebben...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *