Lavanya Tripathi ‘gooit terug als nooit tevoren’

Lavanya Tripathi is

Lavanya TripathiTwitter

De Zuid-actrice Lavanya Tripathi zegt dat ze door de quarantainetijd weer een paar jaar oude fotoshootfoto’s heeft bezocht.

Lavanya Tripathi ging naar Instagram, waar ze een foto van zichzelf plaatste. Ze wordt gezien gekleed in een beige top, haar haar is vastgebonden aan een rommelige knot. Ze voltooide haar look met minimale make-up.

“Teruggooien als nooit tevoren .. Door deze quarantaineperiode heb ik een paar jaar oude fotoshootfoto’s opnieuw bezocht. Foto’s waarvan ik dacht dat ze niet goed genoeg waren, maar nu begin ik ze leuk te vinden. Zo snel veranderen we als persoon ‘, schreef Lavanya Tripathi naast de afbeelding.

Lavanya Tripathi voegde toe: “Het is beter om niet te lang boos of verdrietig te blijven, want over een paar jaar zul je eruit groeien. En dezelfde onbeduidende dingen die je boos of verdrietig maakten, zullen je aan het lachen maken . “

Lavanya Tripathi

Lavanya TripathiTwitter

Lavanya maakte naam met films als Doosukeltha, Bramman en Bhale Bhale Magadivoy, Srirastu Subhamastu, Yuddham Sharanam en Antariksham 9000 KMPH en vele anderen.

De actrice zal vervolgens te zien zijn in de Telugu-film, A1 Express, met in de hoofdrol Sundeep Kishan. De film, die naar verluidt een remake is van de Tamil-film Natpe Thunai uit 2019, wordt geregisseerd door Dennis Jeevan Kanukolanu.

READ  Sega brengt nieuwe screenshots van Sonic Origins uit, die in juni naar Switch komen
Written By
More from Max Mcgee
Vijf nieuwe Steam-games die je misschien hebt gemist (7 juni 2021)
Gemiddeld worden er ongeveer een dozijn nieuwe games uitgebracht op Steam. En...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *