Minister van Binnenlandse Zaken Madhya Pradesh Narottam Mishra zegt dat de wet zijn gang is gegaan

Minister van Binnenlandse Zaken Madhya Pradesh Narottam Mishra zegt dat de wet zijn gang is gegaan

De oppositie had de regerende BJP aangevallen en om uitleg gevraagd (Bestand)

Bhopal:

De wet heeft zijn eigen koers gevolgd, zei de minister van Binnenlandse Zaken van Madhya Pradesh, Narottam Mishra, vrijdag toen hij reageerde op de moord op gangster Vikas Dubey in de vroege ochtend in een ontmoeting met de speciale task force van de Uttar Pradesh-politie.

Vikas Dubey, gezocht sinds vorige week bij de moord op acht UP-politiepersoneel in een hinderlaag, verscheen donderdag in een beroemde tempel in Madhya Pradesh’s Ujjain. Hij werd door de staatspolitie in hechtenis genomen.

De oppositie had de heersende BJP aangevallen en eiste uitleg dat Dubey honderden kilometers van Kanpur naar de tempelstad kon reizen zonder te worden opgemerkt.

Dubey werd donderdag overgedragen aan de UP STF, die hem in een konvooi van auto’s naar Kanpur bracht. Hij werd gedood bij vergeldingsschoten nadat hij een pistool van een politieagent had gepakt en na een auto-ongeluk op de STF had geschoten, zei de politie.

“De wet is uitgekomen. Het kan een kwestie van spijt en teleurstelling zijn voor degenen die gisteren vragen hebben gesteld over de arrestatie van Vikas Dubey en de dood van vandaag. De MP-politie deed haar werk, arresteerde en overhandigde hem aan de UP-politie,” Mishra vertelde het aan verslaggevers.

Het congres heeft een onderzoek door de Hoge Raad geëist van de hele aflevering.

“Het Congres eist dat de onheilige verbinding tussen de georganiseerde misdaad en de soort Vikas Dubey met degenen die in de machtskringen zitten, worden onderzocht door een zittende rechter van het Hooggerechtshof”, zei Randeep Surjewala tijdens een persconferentie.

READ  Tony Hawk's Pro Skater 1+2 komt op 3 oktober naar Steam

Samajwadi partijchef Akhilesh Yadav had ook twijfels over de ontmoeting.

“Eigenlijk viel de auto niet om. De UP-regering is gered van het omverwerpen van geheimen die zouden zijn onthuld”, twitterde de leider van de Samajwadi-partij, Akhilesh Yadav in het Hindi.

Er werd beweerd dat Dubey, een gevaarlijke misdadiger die in 60 zaken werd beschuldigd, waaronder moord, banden had met politici van verschillende partijen.

Vijf van zijn medewerkers zijn de afgelopen dagen in afzonderlijke ontmoetingen met de politie omgekomen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *