Wat de Caris LeVert-evaluatie van Kevin Durant voor Nets zou kunnen betekenen

Wat de Caris LeVert-evaluatie van Kevin Durant voor Nets zou kunnen betekenen

Zelfs Nets GM Sean Marks geeft toe dat Kevin Durant een “luide stem” is bij het vormgeven van de toekomst van de franchise. En die stem spreekt misschien boekdelen over wie er volgend seizoen zal zijn.

Durant sprong op de ‘Play for Keeps’-podcast en bood een uitgebreid interview aan waarin hij sprak over zijn Achilles-ontwenningskliniek, Kyrie Irving, en waarom hij naar Brooklyn kwam – en ook wie hem hielp om hem hierheen te brengen.

“Ik had het gevoel dat ik met jonge spelers in de buurt van jongere spelers wilde zijn. Ik wilde bij Caris LeVert zijn, jongens die ik de afgelopen jaren heb leren kennen. Spencer Dinwiddie, iemand tegen wie ik graag speelde. Dus alles kwam overeen toen ik erover nadacht. Kyrie is duidelijk iemand met wie ik zijn spel bewonder, waar ik mee wilde hoepelen. Het was precies met wie ik op dit punt wilde hoepelen. “

Vermoedelijk komt dat volgend seizoen, wanneer de Nets een kanshebber zouden moeten zijn. Fans zullen elke zin ontleden en proberen te ontcijferen wie er nog voor zal zijn.

Velen hebben LeVert aangewezen als de belangrijkste troef van de Nets om een ​​derde ster te verwerven. Maar Durant – die al verschillende zomers met LeVert heeft gewerkt – geeft toe dat hij zelfs verbaasd was over het basketbal-inzicht van de jonge vleugel.

Caris LeVert en Kevin Durant
Caris LeVert en Kevin DurantGetty-afbeeldingen (2)

‘[LeVert] is absoluut beter dan ik dacht. Hij is anders, ‘zei Durant. ‘Hij kan dat ding scoren. Hij kan het passeren, sterk, hij is snel. Zijn ding gaat over efficiënt zijn, en ik denk dat je dat ziet. De foto’s die hij nu maakt, zijn net als zijn hele baan. Het is niet veel 3s, veel in het middenbereik, naar de beker komen. Ik denk dat zijn IQ me het meest heeft verrast voor de game. “

READ  Sakurai kijkt terug op de onthulling van de Smash Bros.-jager. Wii U / 3DS

Het ontbreken van een derde bewaker – samen met verwondingen aan Irving en LeVert – verlamde het middenseizoen van de Nets. Maar Chris Chiozza was een late openbaring, hij deelde een career-high 10 assists uit in de overwinning op de Bucks. The Nets kunnen hem een ​​beperkte gratis agent maken met een bescheiden in aanmerking komend bod van $ 1,5 miljoen.

“Chris Chiozza is een van de jongens die laat binnenkwam, maar hij verraste me. Hij heeft me erg verrast, ‘zei Durant. ‘We begonnen drie-tegen-drie te spelen toen ik net voordat de pandemie toesloeg, weer in vorm kwam. Toen begon hij meer minuten in de wedstrijden te krijgen, drie seconden neer te halen, gewoon met tempo spelen. Hij zag er gewoon goed uit, hij zag eruit alsof hij daar thuishoorde, hij was een tweezijdige speler, op en neer van de G-League. … Hij heeft me echt laten zien dat hij in deze competitie kan spelen. ”

Aan de andere kant van het spectrum van de jonge Chiozza staat de eerbiedwaardige Jamal Crawford, net als Irving, een oude vriend van Durant.

Het oudste net ooit op 40, Crawford past perfect in het profiel van de pet-vriendelijke dierenarts waarmee superteams hun sterren omringen om de selectie te vullen.

‘Mal is gewoon een hoer, door-en-door,’ zei Durant. “Hij is een van die jongens die dol is op spelen en het op prijs stelt om in de NBA te spelen. Zelfs als hij geen grote minuten speelt, denk ik dat het iemand is die je op je rooster moet hebben staan, vooral als hij nog kan oefenen en nog steeds een speler kan zijn. Ik begrijp dat als hij niet kan bewegen en hij niemand kan bewaken en niet kan spelen: Maar hij kan nog steeds bewegen. “Zelfs als je hem geen grote minuten gaat spelen, zal hij niet klagen. Hij gaat gewoon zijn werk doen, maar hij zal ook goed zijn voor de jongere spelers. Hij is geweldig geweest voor Caris en Joe Harris, hij is geweldig voor hen. Ik krijg alleen rapporten terug van Sean en een paar jongens daar beneden. Ze vinden het gewoon heerlijk om hem in de buurt te hebben. … Je hebt zulke mensen nodig in je selectie, ook al zijn ze de 15e, 14e man. ‘

READ  De dierenartsen van Blizzard en Epic hopen met een nieuwe studio een revolutie teweeg te brengen in RPG's

‘Ik denk dat Jamal je in die rol veel kan bieden, weet je wat ik bedoel? Als je iemand zoals hij naar buiten kunt gooien, einde van een playoff-game of einde van een game, kan hij je zeker een game winnen, een paar slagen maken. En je minimaliseert zijn rol? Geef hem een ​​paar minuten met de derde eenheid of de tweede eenheid? Hij krijgt emmers. Hij kan een spel slingeren, nog steeds een X-factor zijn. “

Het is vermeldenswaard dat Marks rapporteert aan Durant. De kans is groot dat zijn rapporten terug naar de GM zullen wegen – en veel goeds voorspellen voor LeVert, Chiozza en Crawford.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *