Leer mutant riff een lesje in Blaster Master Zero op Xbox on

Ben je klaar om gemuteerd uitschot een lesje te leren dat ze nooit zullen vergeten? Blaster Master Zero is hier en klaar om het meest met hem te handelen retro Aanbiedingen op Xbox One en Xbox Series X | S.

Blaster Master Zero is op dit moment beschikbaar voor aankoop en download in de Xbox Store en komt naar de beste console van Microsoft na een aantal jaren Nintendo 3DS, Switch, pc en PS4 te hebben gespeeld. Met release op Xbox One en Xbox Series X | S, het is tijd voor Xbox-gamers om terug te gaan naar de gouden eeuw van de NES.

Voor £ 8,99 is de Blaster Master Zero afkomstig van de originele Blaster Master uit 1988, voordat het INTI CREATES-team een ​​groot aantal extra functies en extra’s heeft toegevoegd. Met de release op Xbox betekent dit dat Blaster Master Zero extra gebieden en eindbazen bevat, samen met een groot aantal extra wapens, verbeterde verkenningsmechanica en meer.

Een spelermodus is ook beschikbaar voor degenen die via lokale coöp met een vriend kunnen spelen, wat betekent dat degenen die hem echt in gemuteerd uitschot willen meenemen, dit ook met hun metgezel kunnen doen.

Als het een fantasie is om grote eindbazen uit de weg te ruimen en te genieten van een 2D-actie-avontuur dat oorspronkelijk tientallen jaren geleden is gemaakt, kun je de download van Blaster Master Zero vinden op Xbox-winkel Voor Xbox One en Xbox Series X | S.

Ga het een kans geven. We – we zullen op een gegeven moment ook wat recensie-ideeën laten vallen.

READ  Bekijk de Scarlet Nexus-demo op Xbox - nu beschikbaar

Spelbeschrijving:

Mutant uitschot leert het nooit! Blaster Master Zero is een actie-avonturenspel van bovenaf en een 2D-zijaanzicht in 8-bits stijl dat luistert naar de gouden eeuw van de NES. Deze game is gemaakt met de originele 1988-titel “Blaster Master” van Sunsoft als basis, met toevoeging van nieuwe regio’s en eindbazen, nieuwe gameplay-elementen zoals extra subwapens, verbeterde gameplay, krachtiger scenario, gepolijste verkenning en uitgebreide mechanica, en meer .

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox en Sony werken samen om Freebie voor Xbox Game Pass te krijgen
Xbox en Sony werken samen voor een speciaal gratis Xbox Game Pass-cadeau....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *