Lionel Messi verbreekt de onderhandelingen over contractverlenging met Barcelona

Lionel Messi verbreekt de onderhandelingen over contractverlenging met Barcelona

BARCELONA, Spanje – Barcelona-aanvoerder Lionel Messi heeft de onderhandelingen over het verlengen van zijn contract met de club afgelast en is klaar om de Catalanen te verlaten wanneer zijn huidige deal in 2021 afloopt, volgens een rapport van het Spaanse radiostation Cadena Ser op vrijdag.

Het rapport zei dat Messi en zijn vader Jorge begonnen waren met het bespreken van het verlengen van zijn laatste deal met de club, die in 2017 werd ondertekend, maar dat hij niet langer in Camp Nou wil blijven.

Het rapport voegde eraan toe dat Messi boos is op gelekte mediaberichten die hem verantwoordelijk leken te maken voor gebeurtenissen in de club, zoals de ontslag van coach Ernesto Valverde in januari, en dat hij gefrustreerd is over het gebrek aan kwaliteit van de ploeg.

De Argentijnse vertegenwoordigers en Barcelona reageerden niet onmiddellijk op verzoeken om commentaar.

Messi, die vorige maand 33 werd, scoorde dinsdag zijn 700e doelpunt in de carrière tegen Atletico Madrid, maar de mijlpaalstaking eindigde in teleurstelling toen Barca de wedstrijd met 2-2 trok in hun laatste slag om de Spaanse titel te behouden.

Barca volgt Real Madrid met vier punten in de titelrace met vijf wedstrijden te gaan nadat Real donderdag Getafe met 1-0 versloeg.

Eerder bekend om zijn verlegen persoonlijkheid buiten het veld, is Messi het afgelopen jaar meer uitgesproken geworden in zijn kritiek op de club.

In januari sloeg hij een hit bij sportdirecteur Eric Abidal, die volgens hem impliceerde dat spelers ertoe hadden geleid dat Valverde werd ontslagen.

In een interview in februari met de krant Mundo Deportivo verklaarde hij dat het team niet goed genoeg was om de Champions League van dit seizoen te winnen.

READ  Microsoft bevestigt wat we altijd al vermoedden over PS4

In april bekritiseerde hij het bestuur omdat het suggereerde dat spelers niet bereid waren om een ​​loonsverlaging te accepteren om de financiële problemen van het team tijdens de coronaviruspandemie te helpen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *