Madhya Pradesh Chief Minister Shivraj Singh Chouhan test coronavirus positief

Madhya Pradesh Chief Minister Shivraj Singh Chouhan test coronavirus positief

Madhya Pradesh Chief Minister Shivraj Singh Chouhan heeft coronavirus

Bhopal:

Madhya Pradesh Chief Minister Shivraj Singh Chouhan, 61, heeft positief getest op het nieuwe coronavirus, werd zaterdagmiddag bevestigd. Hij wordt opgenomen in het Chirayu-ziekenhuis in de hoofdstad van de staat, Bhopal, vertelde minister van Binnenlandse Zaken Narottam Mishra aan NDTV.

In een tweet schreef de eerste minister in het Hindi: “Mijn beste landgenoten, ik had symptomen van COVID-19 en na een test kwam mijn rapport positief terug. Ik volg alle richtlijnen en zal mezelf in quarantaine plaatsen volgens het advies van de arts ‘.

De heer Chouhan deed ook een beroep op collega’s en individuen om alle mogelijke voorzorgsmaatregelen te nemen om infectie te voorkomen en drong er bij degenen die met hem in contact waren gekomen aan aan om ook hun test te laten doen

“Ik doe een beroep op de mensen van mijn staat om voorzichtig te zijn, een beetje onvoorzichtigheid nodigt het coronavirus uit. Ik heb er alles aan gedaan om het virus te vermijden, maar mensen ontmoetten me over veel onderwerpen”, zei hij.

Alle nauwe contacten van de eerste minister, die om 11.30 uur een vergadering zou houden, zijn in quarantaine geplaatst. Bij zijn afwezigheid, schreef de heer Chouhan vandaag, zouden minister van Binnenlandse Zaken Narottam Mishra, minister van Volksgezondheid Vishvas Sarang en anderen de vergadering leiden.

De heer Mishra, onder degenen die nauw contact hebben gehad met de Chief Minister, zal ook worden getest op het virus.

De eerste minister verzekerde zijn aanhangers dat hij niet in paniek hoefde te raken en dat hij ondanks zijn medische toestand de inspanningen om het virus in zijn staat terug te dringen, zou blijven leiden.

READ  De volgende Mortal Kombat 1-vechters zullen waarschijnlijk worden onthuld in DLC in de nieuwe Datamine

‘Geen paniek, als coronavirus op tijd wordt behandeld, is het te genezen’, zei hij. eraan toevoegend: “Ik heb sinds 25 maart elke avond de status van coronavirusinfecties bekeken. Ik zal proberen dit nu zoveel mogelijk via videoconferenties te beoordelen”.

Madhya Pradesh heeft tot nu toe meer dan 26.000 COVID-19-gevallen geregistreerd, waaronder 791 sterfgevallen als gevolg van het virus. Het aantal actieve gevallen in de staat is meer dan 7.500.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *