Maharashtra kruist 3 Lakh Coronavirus-gevallen met 8.348 nieuwe gevallen in 24 uur

Maharashtra heeft nu 1,26,926 actieve gevallen.

Mumbai:

Maharashtra, de zwaarst getroffen staat door de coronavirus pandemie in het land, heeft vandaag de grens van drie lakh overschreden, zei de staatsgezondheidsdienst. Met de toevoeging van 8.348 nieuwe gevallen schoot de staat omhoog naar 3.00.937, zei het.

Het totale aantal dodelijke slachtoffers is gestegen tot 11.596, waarbij 144 patiënten bezweken aan de infectie.

Maharashtra heeft nu 1,26,926 actieve gevallen, terwijl het totale aantal patiënten dat genezen was van de ziekte 1,65,665 bedroeg.

Ondertussen herhaalde Chief Minister Uddhav Thackeray zaterdag dat religieuze, sociale en politieke bijeenkomsten in de staat verboden zullen blijven in het licht van de COVID-19-pandemie.

De verklaring van de eerste minister kwam vooruit op de festivals Bakri Eid en Ganesh.

De baas van Shiv Sena riep in een virtuele ontmoeting met verzamelaars en gemeentelijke commissarissen ook op tot replicatie van het Dharavi-model elders in de staat om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

“Er moet voor worden gezorgd dat er geen nieuwe insluitingszones worden gecreëerd”, zei hij.

Vorige week had de Wereldgezondheidsorganisatie de inspanningen van de burgerorganisatie in Mumbai geprezen om de verspreiding van de verspreiding van het coronavirus in Dharavi, een grote achterbuurt in Mumbai, in te dammen.

READ  Willekeurig: YouTuber geeft 10K aan iedereen die een multiplayer-mod voor Zelda: Breath Of The Wild kan maken

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *