Man loopt naar het huis van Karnataka CM Yediyurappa op zoek naar medische hulp

Karnataka chief minister BS Yediyurappa

Minister-president van Karnataka, BS YediyurappaTwitter

Laat op donderdag kwamen er berichten binnen van een man die buiten Karnataka CM Yediyurappa’s woonplaats arriveerde en om medische hulp vroeg nadat hij positief had getest op Covid-19 en vertraging had opgelopen bij het krijgen van een ambulance. Hij werd uiteindelijk opgenomen in een ziekenhuis in Bengaluru.

Video’s toonden de man buiten Krishna, de woonplaats van de CM, die om hulp riep bij het bereiken van het ziekenhuis. De man beweerde dat hij contact had opgenomen met het ziekenhuis en kreeg te horen dat er vertraging zou optreden.

Als laatste redmiddel arriveert de man in de residentie van Karnataka CM

Het aantal gevallen in Bengaluru is enorm toegenomen. De gezondheidszorg in Bengaluru heeft het zwaar te verduren en de ongelukkige slachtoffers zijn degenen zonder macht.

Een dergelijk incident kwam donderdag voor het huis van Karnataka CM aan het licht toen een man met zijn gezin naar de residentie Krishna liep. Volgens lokale nieuwsberichten was de man een inwoner van Banashankari en toen hij zich realiseerde dat hij ’s ochtends positief op COVID-19 had getest, had hij contact opgenomen met een ziekenhuis voor een ambulance, maar werd hij afgewezen.

De man vertrok toen met weinig optie en liep helemaal naar de woning van de CM om hulp te zoeken en beweerde dat hij en zijn familie ziek waren. De man, door TOI gemeld als 32-jarige Shankar, een buschauffeur, ging verder naar het Basavanagudi politiebureau, waar hem werd verteld in plaats daarvan naar een ziekenhuis te gaan.

CM's kantoor Krishna Bengaluru

Karnataka CM’s kantoor KrishnaIANS-foto’s

Aangekomen buiten de residentie van CM Yediyurappa, werden de autoriteiten gealarmeerd en hielp het kantoor hem een ​​ambulance te vinden, waarna hij werd opgenomen in het KC General Hospital. De assistent van de CM vertelde NDTV echter dat hij geen ziekenhuis had benaderd en rechtstreeks naar de CM was gekomen omdat hij geen geld had.

De twee versies van het verhaal lijken met elkaar in botsing te komen, maar de toestand van het ziekenhuisbed in Karnataka is moeilijk geweest voor de burgers en ambulances zijn moeilijk te vinden, wat tot nu toe al vele malen is gemeld. Bovendien, terwijl mensen worstelen om bedden te krijgen in ziekenhuizen in Bengaluru, toonde het live-dashboard van BBMP bijna 70% van de bedden die donderdag beschikbaar waren. Misschien zijn incidenten en video’s van deze verhalen dan slechts het topje van de ijsberg.

READ  Richa Chadha maakt haar Twitter-account 'privé'
Written By
More from Max Mcgee
Stop rampen in Nobody Saves the World op Xbox, pc en Game Pass
Van de makers van bevredigend overtuigend Guacamelee! Komt een gloednieuwe RPG die...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *