Messi & Ronaldo Grace De cover van eFootball PES 2021 seizoensupdate

Konami heeft vandaag de officiële albumhoes voor eFootball PES 2021 seizoensupdate, en het is op zijn zachtst gezegd een gestapelde opstelling, met misschien wel de twee beste spelers ter wereld: Lionel Messi en Cristiano Ronaldo.

De sterren van Barcelona en Juventus krijgen gezelschap van Manchester United-spits Marcus Rashford en Bayern München-linksback Alphonso Davies, waarbij de laatste afgelopen weekend de UEFA Champions League in het echt heeft opgeheven.

Dit is wat Jonas Lygaard, Senior Director Brand & Business Development bij Konami te zeggen had:

“Ik ben ongelooflijk trots op de hoes die we hebben samengesteld voor PES 2021. We hebben vorig jaar een grote verandering doorgevoerd met de presentatie van vier ambassadeurs en we wilden dit jaar de lat hoger leggen met een wereldprimeur: Messi en Ronaldo samen op laatste.”

De game zelf wijkt echter niet enorm af van de versie van vorig jaar – het wordt een ‘seizoensupdate’ genoemd vanwege dezelfde gameplay als eFootball PES 2020 met de nieuwste spelersgegevens en clubroosters, aangezien het ontwikkelteam momenteel zijn inspanningen concentreert op het ontwikkelen van zijn volgende generatie PES-project gepland voor eind volgend jaar.

Wat vind je van de albumhoes? Koop je PES 2021 of blijf je bij de game van vorig jaar? Laat het ons hieronder weten.

READ  Beste Black Friday-videogame-deals voor Xbox One en Nintendo Switch
Written By
More from Max Mcgee

Hoe een game vooraf op pc te installeren

Genshin Impact is een aanstaande op gacha gebaseerd actie rollenspel videogame ontwikkeld...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *