Met Overwatch 2-spraaklijnen kunnen spelers niet alleen rallyen

Met Overwatch 2-spraaklijnen kunnen spelers niet alleen rallyen

De spraaklijnen van Overwatch 2 vormen een integraal onderdeel van teamcommunicatie, in combinatie met het nieuwe ping-systeem van Blizzard – misschien wel een van de beste Overwatch 2 wijzigingen Inleveren voor vervolg FPS-spel – Om je te helpen grote acties gemakkelijker en nauwkeuriger te coördineren en je teamgenoten te laten weten wanneer je hulp nodig hebt met Magere Hein aan je achterlijn. Er is echter een zwak punt in het systeem waardoor het voor spelers moeilijk is om zich simpelweg te groeperen – vaak een van de eenvoudigste en meest effectieve manieren om de prestaties van je team snel te verbeteren.

De ‘collectieve’ soundline was ook aanwezig in de eerste Overwatch-game en wordt het meest gebruikt in twee specifieke gevallen. De eerste is wanneer je een ultieme vaardigheid bij de hand hebt die profiteert van ieders cohesie, zoals Brigitte’s Rally of Lucio’s Sound Barrier. De andere is wanneer je een lang teamgevecht verliest en wanhopig probeert je teamgenoten aan te moedigen om ze niet één voor één te voeden door rechtstreeks in de vuurlinie van de vijand te spawnen, wat resulteert in een zo langzame en pijnlijke nederlaag als je team krijgt. eindeloos met elkaar verweven.

In Overwatch 2 is de ‘group up’-stemlijn echter contextueel, wat betekent dat het verschillende kreten kan geven, afhankelijk van de situatie en naar wie of wat je personage momenteel kijkt. Als je het bijvoorbeeld gebruikt als een genezer terwijl je naar een gewonde bondgenoot kijkt, zal je hem vertellen “Kom naar me genezen”, terwijl je het gebruikt terwijl je tegenover een bondgenoot staat die volledig gezond is, in plaats daarvan zou roepen “Ik ben onderweg”. De eerste is waarschijnlijk het handigst, maar de laatste lijkt vooral vreselijk omdat het bijna het tegenovergestelde aangeeft van de waarschijnlijke bedoeling die de meeste spelers hebben wanneer ze teamgenoten uitnodigen voor een pool.

READ  Deze Witcher 3-mod verandert Geralt in Overwatch's Genji

Mercy-spelers hebben het moeilijker – als je toevallig naar een dode teamgenoot kijkt wanneer je “Collection” selecteert, roept de Zwitserse ondersteuning: “Ik zal ze doen herleven, dek me!” Als een enkele Overwatch Reddit-thread Notitieskan dit precies het tegenovergestelde zijn van je bedoeling – suggererend dat je klaar bent voor een mogelijk gevecht met de snelle tempowisseling die koppelingsopstanding kan bieden, terwijl je in feite de spawn-fase verlaat en hoopt je team ertoe aan te zetten een tijdelijke terugtocht naar veiligheid.

In theorie biedt verandering veel flexibiliteit voor de manier waarop je communiceert, maar toevallig die baan nee Het communiceert zo goed met spelers via het spel dat het veel Overwatch 2-spelers verbaasd laat waarom hun helden met allerlei (schijnbaar) onvoorspelbare uitspraken zouden komen in plaats van degene die ze verwachtten.

Blizzard overweegt mogelijk een schakelaar toe te voegen waarmee spelers contextuele spraaklijnen kunnen in- of uitschakelen op basis van hun voorkeur; De Overwatch 2-instellingen Het biedt tenslotte tal van manieren om de bedieningselementen naar uw persoonlijke smaak aan te passen. In de tussentijd kun je het beste naar de grond kijken om er zeker van te zijn dat je de daadwerkelijke “set”-schreeuw krijgt waar je eigenlijk op hoopte, of kies in plaats daarvan gewoon de “terug”-schreeuw.

De Overwatch 2 seizoen twee downloaden De releasedatum is hier en we hebben alles wat je moet weten, van alle Overwatch 2 ramatra-tellers Zodat je perfect kunt uitlijnen met of tegen de nieuwe Omnic-tank, voor iedereen Overwatch 2 kaarten Spelmodi beschikbaar tijdens het tweede seizoen van Shooting Champion.

READ  Het Palworld-ontwikkelaarsteam van Hollow Knight heeft eindelijk een demo op Steam gekregen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *