Metal Gear Solid: Master Collection bevat de originele Metal Gear 1 en 2 samen met de Solid Trilogy

Metal Gear Solid: Master Collection bevat de originele Metal Gear 1 en 2 samen met de Solid Trilogy

De PlayStation Store heeft de release van Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 om de originele Metal Gear 1 en 2 samen met de Solid Trilogy op te nemen, zoals eerder aangekondigd.

Zoals ik al vermelde EurogamerExtra eerder gehypte games komen naar Master Collection Vol. 1 lijken de twee klassieke titels te zijn die zijn uitgebracht voor MSX2.

De set werd eerder deze week aangekondigd als een drie-in-één-bundel met Metal Gear Solid 1, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater, hoewel Konami plaagde dat fans “Stay tuned for more”. informatie” met betrekking tot aanvullende inhoud.

de Playstation-winkel De lijst haalde echter de kat uit de zak en zei dat “The Volume 1 Collection de originele titels en het begin van de Metal Gear-serie bevat”, inclusief Metal Gear en Metal Gear 2: Solid Snake.

Dit maakt de bundel tot een moderne consoleversie van de Metal Gear HD-collectie die is uitgebracht voor PlayStation 3 en Xbox 360, hoewel Konami binnenkort de volledige inhoud zal bevestigen voordat deze dit najaar wordt gelanceerd.

Een volledige remake van de derde game genaamd Metal Gear Solid: Snake Eater is ook in ontwikkeling, hoewel hiervoor nog geen releasedatum is vastgesteld. Ondanks dat het werd aangekondigd tijdens de PlayStation Showcase in 2023, zal de remake (en vreemde naam) ook worden uitgebracht voor Xbox en pc, samen met een hele reeks andere games van het evenement.

Ryan Dinsdale is freelance journalist voor IGN en UK News Editor. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *