Michael Conforto van Mets had een ‘frustrerende’ baan tijdens de MLB-arbeidersoorlog

Michael Conforto van Mets had een ‘frustrerende’ baan tijdens de MLB-arbeidersoorlog

Het stressniveau van Michael Conforto steeg tijdens het ontslag van het honkbal, ver boven de bezorgdheid van zijn gespannen schuine stand of de uitbraak van het coronavirus die het seizoen bedreigde.

Als vakbondsvertegenwoordiger van de Mets was Conforto belast met het doorgeven van informatie aan zijn teamgenoten in mei en juni, terwijl de MLBPA en de eigenaren vochten over een economisch plan dat een verkort seizoen zou mogelijk maken.

Conforto omschreef zichzelf als “de stem van de meerderheid van het team” over deze kwesties. Brandon Nimmo, Jed Lowrie, Pete Alonso en Jacob deGrom waren de teamgenoten die volgens Conforto het meest betrokken waren bij het doorgeven van informatie aan Mets-spelers.

“Het was een ervaring – ik ben nog nooit betrokken geweest bij dat soort onderhandelingen,” zei Conforto zaterdag terwijl de lentetraining 2.0 werd voortgezet op Citi Field. ‘Het was soms stressvol. Het was soms frustrerend. ‘

Uiteindelijk legde commissaris Rob Manfred een seizoen van 60 wedstrijden op, nadat de partijen geen economische overeenkomst konden bereiken over een mogelijk langer seizoen. In het geding waren de loonsverlagingen die eigenaren wilden dat de spelers zouden accepteren voor games die zonder fans in het stadion werden gehouden.

Het zet een potentieel lelijke strijd tussen de partijen op gang wanneer de collectieve arbeidsovereenkomst na het seizoen 2021 afloopt. Conforto zei dat hij probeert de afgelopen weken achter zich te laten, maar heeft iets opgedaan uit de ervaring.

Michael Conforto
Michael ConfortoPaul J. Bereswill

‘Het toonde me de kracht van onze vakbond, de eenheid van de spelers’, zei Conforto. “Toen we dichter bij dit gebied van 60 spellen kwamen waarin we terecht kwamen, werden de jongens steeds meer verenigd en het was ongelooflijk om naar te kijken. Sprekend voor de Mets in het algemeen, werden we meer verenigd, maar ook leiderschap van spelers in die oproepen en de vakbond als geheel. ”

READ  Microsoft publiceert een brief uit 1999 van een poging om Nintendo te kopen

Conforto zegt dat hij fysiek in orde is nadat hij een schuine kant in maart had belast, wat zijn bereidheid voor Opening Day in gevaar zou hebben gebracht als het zoals gepland was begonnen. De focus ligt nu op het volgen van de veiligheidsprotocollen van MLB, met sociale afstand als het belangrijkste middel om een ​​uitbraak van coronavirus te voorkomen.

“We zijn een beetje verder gegaan dan MLB heeft opgedragen, voor zover Brodie in de buurt is om ons twee meter uit elkaar te herinneren, wil hij dat we meer dan drie meter uit elkaar blijven, en doet hij ons best om geen contactpunt te hebben type ding, ”zei Conforto, verwijzend naar algemeen directeur Brodie Van Wagenen.

“Het was echt gek, maar het is bemoedigend. We beginnen te zien hoe we dit ding kunnen laten werken, we kunnen nog steeds ons werk doen en we moeten verantwoordelijk zijn, we moeten ervoor zorgen dat we de regels volgen en tegelijkertijd ons werk erin krijgen tijd.”

Vier Braves-spelers, waaronder All-Star eerste honkman Freddie Freeman, werden zaterdag onthuld positief te zijn voor het coronavirus. Conforto werd gevraagd naar zijn eigen angst voor het oplopen van het virus.

“We begrijpen allemaal wat een positieve test doet, en het zal je waarschijnlijk gedurende ongeveer drie weken afsluiten, dus het is duidelijk iets waar we ons zorgen over maken,” zei Conforto. “Dat is een soort van reden waarom we verder gaan in deze protocollen.

‘Ik heb daar een paar grote namen gezien. Iedereen in onze familie die het krijgt, we voelen ons vreselijk voor, maar het komt er op neer dat dit een groot deel van het seizoen is, waar hoe gezonder het team kan blijven, het vergroot je kansen om wedstrijden te winnen echt als we het seizoen bereiken . We moeten echt waakzaam en verantwoordelijk zijn om ervoor te zorgen dat we al onze jongens hebben als het zover is. ”

READ  miHoYo van Genshin Impact is nu HoYoverse voor een wereldwijd publiek

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *