Microsoft Flight Simulator heeft 97 GB ruimte op Xbox Series X-consoles.

Microsoft Flight Simulator is binnenkort beschikbaar op Xbox Series X/S en vereist een enorme installatieomvang om te kunnen spelen.

Bekijk galerij – 3 foto’s

De standaardeditie van Microsoft Flight Simulator vereist minimaal 97,2 GB vrije ruimte op Xbox Series X/S-consoles, wat ongeveer 12% is van de totale 802 GB beschikbare SSD-opslag. Dit stukje informatie is te vinden via het gedeelte Pre-installatie van de algemene aankooppagina van de game.

Wat nog interessanter is, is dat de Microsoft Store-vermelding op de console zegt dat de game een geschatte grootte heeft van 147,6 GB, en die grootte is vermeld voor alle versies van de game – Standard, Deluxe en Premium Deluxe. Hoewel dit misschien veel klinkt, onthoud het Meer dan 2,5 petabyte aan kaartgegevens Het wordt gestreamd naar Flight Sim-spelers via Azure-servers. Flight Sim profiteert ook van Series X/S’s Inferentiemogelijkheden voor machine learning.

Microsoft Flight Simulator is 97 GB op Xbox Series X 34-consoles | TweakTown.com

Microsoft Flight Simulator is een van de meest veeleisende games op pc, maar Asobo heeft een nieuwe update uitgerold Verdubbelt framesnelheden in specifieke scènes. Het team heeft Flight Sim geoptimaliseerd om te draaien op een basis 4K 30FPS op consoles vanwege het uitdagende karakter van het spel.

Flight Sim komt op 27 juli uit op Series X/S-consoles en is gratis op Xbox Game Pass.

READ  December 2020: releasedatums voor grote games voor PS5 / PS4, Xbox Series X / One, Switch en pc
Written By
More from Vanessa Hale

Naar welke Xbox Exclusives die in 2021 uitkomen, kijk je het meest naar?

We hebben het hele jaar 2021 en een nieuw jaar met Xbox-games...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *