Microsoft heeft Windows 10 opnieuw bijgewerkt om printerproblemen op te lossen

Op 9 maart bracht Microsoft het gebruikelijke OS-updatepakket op dinsdag uit, maar na het uitrollen voor Windows 10 meldden gebruikers afdrukproblemen met ontbrekende grafische afbeeldingen en een aanhoudend blauw scherm van doodsfouten. Een update om BSOD-problemen op te lossen werd op 15 maart uitgerold, maar nu ZDNet En de Slaapcomputer Meld een tweede noodcorrectie om planningsproblemen op te lossen.

Microsoft Note Het geeft aan dat u de patch alleen moet installeren als u last heeft van het probleem. U zult weten of het uw computer beïnvloedt door “onverwachte resultaten bij het afdrukken vanuit sommige toepassingen of naar sommige printers. Mogelijke problemen zijn ontbrekende of effen kleurenafbeeldingen, uitlijnings- / opmaakproblemen of het afdrukken van blanco pagina’s / labels.”

Het enige andere probleem? Verschillende mensen, waaronder u, hebben problemen ondervonden bij het installeren van de patch via Windows Update. Als u hierbij betrokken bent en u een oplossing nodig heeft om ervoor te zorgen dat al uw tekeningen op de juiste plaats worden afgedrukt, Slaapcomputer Er werd vermeld dat u de patch handmatig kunt downloaden en installeren Hier

READ  Konami om E3 2021 te omzeilen, "in diepe ontwikkeling in een aantal grote projecten"
Written By
More from Lesley Curry

De nieuwste aankondiging van Google Assistant is enorm nieuws voor Android Auto

Meer specifiek heeft Google de krachten gebundeld met de ontwikkelaars van de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *