Mind Games: trouw blijven aan DeVonta Smith, rijden op Desmond Ryder en meer tips voor week 6

Mind Games: trouw blijven aan DeVonta Smith, rijden op Desmond Ryder en meer tips voor week 6

Iedereen weet dat stress slecht voor ze is, althans dat zegt de volkswijsheid. Er wordt ons verteld dat we stress moeten vermijden, alsof dit een keuze is die we gemakkelijk kunnen maken wanneer we maar willen. De werkelijkheid is complexer. Sterker nog, een beetje stress is goed voor ons. Het kan ons motiveren en, neurochemisch gezien, stimuleert het onze hersenen om meer aandacht aan onze omgeving te besteden om een ​​maximaal effectieve stressreactie te coördineren. Chronische stress is waar we in de problemen komen. Voortdurende stressfactoren creëren een interne omgeving die de energie van de cellen afvoert, de immuunreacties verzwakt en het heldere, logische denken verstoort. Het is het kenmerk van een depressieve stoornis, evenals van vele andere stoornissen. Stress hoeft echter niet chronisch te zijn om een ​​probleem te zijn, omdat uit onderzoek blijkt dat zelfs kortdurende blootstelling aan stress dat wel kan Onvoorspelbare spanning Het kan leiden tot verminderde cognitieve prestaties en emotionele problemen.

Ik breng dit niet alleen ter sprake vanwege de Nationale Dag van de Geestelijke Gezondheid (10 oktober), het is een reactie op het feit dat sommige NFL-teams en spelers zo onvoorspelbaar zijn. Aan de ene kant zou fantasyvoetbal niet leuk zijn als we elke prestatie van tevoren konden voorspellen. Aan de andere kant is het frustrerend, nou ja, stressvol – Geloven dat je het vermogen hebt om met een situatie om te gaan, en dan week na week ongelijk hebben. Wie is Tony Pollard? Of misschien beter gezegd: wie zijn de Dallas Cowboys? Is Nico Collins’ favoriete doelwit CJ Stroud of niet? Wordt Gabe Davis eindelijk een betekenisvolle WR2? We proberen gaandeweg te leren, maar de inherente aard van de NFL maakt dat moeilijk. Teams proberen onvoorspelbaar te zijn en soms moeten de best opgestelde plannen halverwege de wedstrijd worden opgegeven vanwege defensieve plannen, blessures of het spelscript.

Mijn snelle gedachten: Pollard is de sleutel tot het succes van de Cowboys, Stroud breidt zich uit, waardoor gerichte wekelijkse deelname en kansen voor de bullpen van de Texanen een risico-/beloningssituatie wordt (ik begin deze week nog steeds met Collins), en Davis is hetzelfde boom-or-bust-speler die hij altijd is geweest (ik zal hem elke week starten).

READ  Willen fans zelfs dat de Lakers het spel spelen?

De grotere boodschap hier is dat we onszelf kunnen trainen om te anticiperen op het onvoorspelbare, waardoor het minder stressvol wordt als het onverwachte onvermijdelijk gebeurt. We kunnen onze blootstelling aan specifieke spelers en teams ook diversifiëren via verschillende beheerde competities, onbeheerde beste ballen, overlevingspools, DFS en een van mijn persoonlijke favorieten, pickers, om onze betrouwbaarheid terug te brengen tot één goede score. Of je nu zenuwachtig bent of niet, ik weet dat sommigen van jullie een beetje kunnen reageren op slechte prestaties of slechte wedstrijden, dus ik heb de gebruikelijke lijst met spelers om met vertrouwen te beginnen. En voor degenen die zichzelf er niet van kunnen weerhouden een sterke selectie te veel te beheren of wat hulp nodig hebben tijdens de afscheidsweek, heb ik een aantal mensen met wie je kunt spelen. (Maar als het verliezen tegen de Packers of Steelers je problemen bezorgde, weet ik niet zeker of dit het soort hulp is dat je nodig hebt).

Denk niet te veel na:

DeVonta Smith, WR, PHI — Na een verschrikkelijk optreden in Los Angeles (1 vangst op 6 doelpunten) zijn de managers van Smith wellicht bereid hem op de bank te houden voor een ontmoeting met de Jets. Momenteel laten de Jets de op één na minste fantasiepunten toe aan tegengestelde brede ontvangers, maar bij nadere beschouwing blijkt een subtielere trend. Goede ontvangers doen het goed (Stefon Diggs 10/101/1 in week 1 en CeeDee Lamb 11/143 in week 2), net als strakke uiteinden als het team geen top WR heeft (Travis Kelce 6/60 en Noah Gray 1/34/ 1 in week 2). 4). De passerende aanvallen van Denver en New England hebben zoveel problemen dat goede verdedigende acties tegen hen minder gewicht in de schaal leggen. Dit betekent dat het goed zou moeten gaan met Smith en AJ Brown in week 6. Smith heeft niet meer gescoord sinds week 2, dus het zou mij in het minst niet verbazen als hij een prominentere rol zou spelen tegen de Jets, aangezien Jalen Hurts er goed in is om iedereen tevreden te houden in deze aanval.

READ  De naam van het spel is teamwork | 502 Dragon Boat Club organiseert open paddle-sessies | Nieuws

Jared Goff, QB, DET – Goff is de speler waar niemand om vraagt, maar hij speelt zijn beste wedstrijd van het jaar en staat klaar om het op te nemen tegen Amon Ra St. Brown voor een rematch met de Bucs in Tampa Bay. Hij is QB10 van het seizoen met een TD-tot-INT-verhouding van 9:3 en twee haastige touchdowns. De Lions zijn driepuntsfavorieten in wat naar verwachting een van de hoogst scorende wedstrijden zal worden. Goff’s Lions zijn het vierde hoogst scorende team en zijn ook in de verdediging verschenen, waardoor tegenstanders het zesde minste aantal yards per wedstrijd hebben. Het is een positieve trend om de bal in de handen van Goff te houden, en David Montgomery zal wellicht meer moeite hebben dan hij deed tegen de traditioneel sterke verdediging van de Bucs.

James Cook, RB, BUF – Cook werd weinig gebruikt in Londen met slechts vijf carry’s en vier scores, en hij deed niet veel tegen een verdedigingsfront van de Jaguars dat hem routinematig tegenhield voor weinig tot geen winst (-4 meter op de grond). De Jaguars hebben de Bills goed gespeeld, maar met een thuiswedstrijd tegen de NY Giants in week 6 zou de thuiswedstrijd van de Bills weer op het goede spoor moeten komen. De Giants zijn de zesde beste fantasy RB-matchup (de helft van de PPR) en geven de vierde meeste echte punten aan tegenstanders. Of Cook nu extra werk krijgt in de vuilnistijd of een vroege stijging van de rekeningen teweegbrengt, het is moeilijk voor te stellen dat hij hier geen goed spel speelt.

READ  De trailer van Twisted Metal TV geeft ons een blik op Sweet Tooth en John Doe die tegenover elkaar staan ​​en geklets uitwisselen

Knoeien met:

Jeff Wilson Jr., RB, MIA — Je zult een beetje waakzaam moeten zijn met het nieuws dat zondag uit Miami komt, maar wonderkind De’Von Achane zal de tijd missen en Wilson krijgt de kans om deze week weer op het veld te verschijnen. Miami heeft tot nu toe de bereidheid en het vermogen getoond om fantasy-linebackers van het hoogste niveau te huisvesten, en ze hebben de op één na beste haastwedstrijd in de competitie, aangezien ze in week 6 tegen Carolina spelen. Hoewel ik verwacht dat Raheem Mostert de betere speler zal zijn, is hij de op een na beste speler. Omdat deze krachtige overtreding niets is om over te niezen.

Desmond Reeder, QB, ATL — Als je gefrustreerd bent door je QB-situatie, misschien omdat je hebt meegedaan aan de Daniel Jones- of Trevor Lawrence-hype, en de zaken wilt omdraaien, denk ik dat je het deze week slechter kunt doen dan Raider. Hij zal het opnemen tegen de Leiders, na een nipte overwinning op Houston, waar hij zijn beste cijfers van het jaar neerzette (325/1 passeren TD en haastige score). Ridder heeft een goede fantasieprestatie geleverd in close games en nu zijn de Falcons slechts 1,5 punt favoriet boven Washington.

Jalil McLaughlin, RB, DN — McLaughlin was de afgelopen twee weken een echt lichtpuntje voor de Broncos, met 155 meeslepende yards, 46 ontvangende yards en twee ontvangende touchdowns. Er is een kleine kans dat de Broncos Javonte Williams terugkrijgen, maar binnen een korte week betwijfel ik dat. McLaughlin staat slechts in ongeveer de helft van de competities vermeld, en zal naar verwachting op sommige fantasieplekken waanzinnig laag zijn. Laat dat je er niet van weerhouden om donderdagavond met hem te beginnen als je een RB- of Flex-boost nodig hebt.

(Foto door Michael Owens/Getty Images)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *