Minecraft Toolkit-gids – Gereedschapsmaterialen gerangschikt van slechtst naar best

Opmerking: deze gids is gericht op de Bedrock-versie van Minecraft, beschikbaar op Windows 10, Xbox, PlayStation, Switch en mobiel.

Toen Minecraft voor het eerst uitkwam, moest je uitzoeken welke materialen en arrangementen je moest gebruiken om gereedschappen te bouwen. Tegenwoordig is het een stuk eenvoudiger – recepten zijn rechtstreeks in het spel ingebouwd! Maar je hebt nog wel wat kennis nodig om die eerste dagen door te komen. Welke tools je moet gebruiken bij de taken natuurlijk, maar ook wat je ervan kunt configureren. Voor de beste mijnsites is het standaard “grondniveau” 62 en ondergronds meestal 61 of minder. Met dat alles uit elkaar, hier zijn de knutselmaterialen voor Minecraft-tools, gerangschikt van slechtst naar beste.

Ging

Waar vind je het: tussen lagen 5 en 76.

Minecraft is niet de plek voor realisme, maar in dit geval is het een zeer goede match. Net als in het echte leven is het idee van een gouden schop veel cooler dan de werkelijkheid. Er zijn veel toepassingen voor goud in Minecraft, maar als het op gereedschappen aankomt, moet je goud helemaal overslaan. Het is letterlijk het minst duurzame gereedschapsmateriaal. Zelfs als je toevallig een gouden gereedschap opraapt van een horde die je hebt gedood, is het waarschijnlijk nuttiger om elke betovering om te zetten in XP met Grindstone-smelting in goudschroot dan om het gereedschap daadwerkelijk te gebruiken.

Hout

Geen uitleg gegeven

waar kan ik hem vinden: Bijna overal!

Hout is het echte startpunt voor Minecraft-gereedschappen. Het is overvloedig, hernieuwbaar en bijna net zo duurzaam als goud. Je zult niet lang bij houten gereedschap willen blijven, maar het is een goed startpunt en je komt snel bij stenen gereedschap.

READ  Scoor tot 57% korting op deze contactloze infraroodthermometer

Steen

Geen uitleg gegeven

waar kan ik hem vinden: Bijna overal!

Steen is overvloediger dan hout en opnieuw bijna twee keer meer dan hout. Dit is waar u de voordelen van sterkere gereedschappen gaat zien in termen van duurzaamheid en snelheid.

ijzer

Geen uitleg gegeven

waar kan ik hem vinden: Tussen laag 5 en 61.

De weg van steen naar ijzer is heel duidelijk. Als je eenmaal de stenen werktuigen hebt, kun je gemakkelijk snel genoeg en diep genoeg mijnen om een ​​goede ijzervoorraad aan te leggen. IJzer is meer dan twee keer zo duurzaam als steen en is het eerste blok waarmee je meer exotische materialen zoals diamanterts kunt delven. Het is ook het eerste materiaal waar je echt gek van wordt als een klimplant je besluipt.

Diamant

Geen uitleg gegeven

waar kan ik hem vinden: Lagen 11-12.

Diamant is het eerste echt duurzame materiaal dat je zult vinden voor bouwgereedschap; Het is het equivalent van 48 gouden bijlen of 26 houten bijlen. Vanwege die vervelende reptielen, wil je misschien de eekhoorn in een kluis opbergen en wachten tot je een complete diamanten pantserset kunt kopen voordat je begint met het maken van de gereedschappen.

ondergeschiktheid

Geen uitleg gegeven

waar kan ik hem vinden: Uitsluitend in de hel tussen klas 13 en 17.

De snelste, meest duurzame en zeldzaamste van alle gereedschappen voor het maken van materialen, Netherite wordt gevonden in Nether, wat betekent dat je op zijn minst een diamanten houweel nodig hebt om erbij te komen. Netherite is gemaakt door oud puin in Nether te vinden en het te verbranden om Netherite te vernietigen. Combineer dat met goud om Netherite ingots te maken, die je vervolgens mee kunt nemen naar de Smithing-tafel om je Diamond-gereedschappen naar het hoogste niveau te upgraden. Op dat moment wil je misschien wachten tot je (letterlijk) een paar reparatieboeken kunt zoeken om er zeker van te zijn dat die boeken genoeg leven hebben om het probleem de moeite waard te maken.

READ  College voetbal scores, NCAA top 25 ranglijst, schema, games vandaag: Oklahoma, LSU kijken om terug te stuiteren

GameSpot kan een commissie verdienen uit winkelaanbiedingen.

More from Madison Garrett

Heeft de PlayStation Store een nieuwe PS5-game gelekt?

Heeft de PlayStation Store een nieuwe PS5-game gelekt? Deze week merkten PlayStation-fans...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *