‘My Hero Academia’ Battle Royale ‘Ultra Rumble’ gratis uitgebracht op PS4, Xbox, Nintendo Switch en pc

De “My Hero Academia” battle royale-game genaamd “Ultra Rumble” is gelanceerd op verschillende gameplatforms, zoals PlayStation 4 of PS4, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

(Foto: Philip Varoni/Getty Images voor Funimation)
LOS ANGELES, CA – 26 OKTOBER: De algemene sfeer bij de première van “My Hero Academia: World Heroes” in Los Angeles op 26 oktober 2021 in Los Angeles, Californië.

‘My Hero Academia’ Battle Royale ‘Ultra Rumble’

Volgens een nieuwsbericht van IGN, De in Japan gevestigde gaming- en entertainmentgigant Bandai Namco heeft onthuld dat de felbegeerde anime- en mangaserie “My Hero Academia” in de toekomst de titel van Battle Royale-games zal krijgen.

Volgens een rapport van jimatsu, Onder verwijzing naar een enquête voor het eerste nummer van het tijdschrift, Weekly Jump, voor 2022, zal de aankomende gametitel gebaseerd op de enorme Japanse anime “My Hero Academia: Ultra Rumble” heten.

Bovendien zal de game die Bandai Namco momenteel ontwikkelt ook een gratis battle royale-game zijn.

Hoewel er niet veel details zijn over de aankomende game, plaagde de tijdschriftfunctie nogal wat van wat er gaat komen in de “Ultra Rumble”.

Het tijdschrift zei ook dat gamers “kunnen samenwerken om 24 spelers te winnen in een multiplayer-game”, volgens het persbericht van GameRant.

Bovendien bracht de foto uit het tijdschrift “Ultra Rumble” ook enkele elementen van het spel naar voren, zoals de mogelijkheid van teams van drie. Het toonde ook een screenshot van het spel, met de derde shooter-modus van de Quirk of Bakugo-granaatexplosies.

Hoe dan ook, de gamefragmenten lieten zien dat er een minikaart zal zijn, net als in elke Battle Royale-game.

READ  Xbox viert de aankoop van Bethesda met 'Unique Paintings'

De teaser voor de aankomende gametitel bevatte ook afbeeldingen van All Might, Deku, Todoroki en Bakugo, wat erop kan wijzen dat ze deel uitmaken van de speelbare personages in de “Ultra Rumble”.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze allemaal ook worden afgebeeld in de schermafbeelding van de game.

“My Hero Academia” Battle Royale: releasedatum

Een aankondiging van ontwikkelaar Bandai Namco onthulde dat “Ultra Rumble” momenteel in ontwikkeling is voor PS4, Switch, Xbox One en pc.

'My Hero Academia' Battle Royale 'Ultra Rumble' gratis uitgebracht op PS4, Xbox, Nintendo Switch en pc

(Foto: Philip Varoni/Getty Images voor Funimation)
LOS ANGELES, CA – 26 OKTOBER: De algemene sfeer bij de première van “My Hero Academia: World Heroes” in Los Angeles op 26 oktober 2021 in Los Angeles, Californië.

Op het moment van schrijven heeft het Japanse gamingbedrijf echter geen releasedatum voor zijn aankomende game bekendgemaakt.

Lees ook: PawPaw: ga de uitdaging aan in de allereerste Battle Royale Crane in de Blockchain-scene

Mijn heldenacademie-spellen

Het is vermeldenswaard dat de toekomstige Battle Royale-titel niet de eerste videogame is van de succesvolle anime “My Hero Academia”.

In feite heeft het eerder jagers uitgebracht en mobiele titels genoemd. Deze keer betreed je het populaire Battle Royale-spel, dat vergelijkbaar is met megatitels zoals “Fortnite” en “Call of Duty: Warzone”.

Elders introduceren “Call of Duty Vanguard” en “Warzone” ook een andere anime-serie, “Attack on Titan”, in het Battle Royale-genre van crossover.

Gerelateerde artikelen: ‘Fortnite’ lekt Green Goblin en Mary Jane naar Battle Royale voor Spider-Man; Maar er is een addertje onder het gras

Dit artikel is eigendom van Tech Times

Door Tejay Boris

ⓒ 2021 TECHTIMES.com Alle rechten voorbehouden. Niet reproduceren zonder toestemming.

READ  Rocket League-update: PS4- en Xbox-patchnotities vóór Halloween-evenement | Gamen | Vermaak

Written By
More from Vanessa Hale
F1 2021 komt op 16 juli naar PlayStation 5 en Xbox Series X
F1 2021 Het werd op 16 juli gelanceerd voor PlayStation 5, Xbox...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *