Ninja Gaiden: Master Collection wordt aangekondigd voor PS4, Xbox One, Switch en pc

Dit maken uitgever Koei Tecmo en ontwikkelaar Team Ninja bekend Ninja Gaiden: The Master Collection Voor PlayStation 4-, Switch- en pc-apparaten (Steam). Het wordt op 10 juni wereldwijd gelanceerd.

Ninja Gaiden: The Master Collection Bevat opnieuw ontworpen versies van Ninja Jayden SigmaEn de Ninja Gaiden Sigma 2, En de Ninja Gaiden 3: The Edge of the Blade, Plus de meeste eerder uitgebrachte downloadbare content.

Gidden Ninja Het is een van de grootste en belangrijkste titels voor het merk Team Ninja, maar we konden de titel van de serie niet vrijgeven op de platforms van de huidige generatie, dus ik ben erg blij dat ik het in dit formaat kan uitbrengen als een trilogie “, zegt Ninja-teamleider Yusuke Hayashi in een persbericht. Met uitdagende actiespellen hopen we dat je het uitprobeert.”

Ninja Team Leader Fumihiko Yasuda heeft toegevoegd,Gidden Ninja Het is de oorsprong van de actiespellen van Team Ninja, en ik hoop dat niet alleen fans van de serie, maar ook Nioh-fans ze zullen spelen. Ik hoop dat de dag snel komt dat ik informatie kan geven over de volgende wedstrijd op Gidden Ninja De serie, waarvan ik constant zeg dat ik deze wil ontwikkelen, maar speel tot die tijd Ryo Hayabusa in “Super Ninja” in Ninja Gaiden: The Master Collection​ ​

Hier is een overzicht van de groep, via Koei Tecmo:

De groep, die op 10 juni 2021 wordt gelanceerd, zal de klassieke game ontwikkelen Ninja Jayden Sigma Naast populaire N-titelsNinja Gaiden Sigma 2 En de Ninja Gaiden 3: The Edge of the Blade—- Met de meeste eerder uitgebrachte spelmodi en kostuums voor downloadbare content in één spannende set.

De Ninja Gaiden: The Master Collection Het brengt populaire actiespellen naar computers en consoles, waardoor fans en nieuwkomers het verhaal van Ryo Hayabusa, de ‘bovennatuurlijke ninja’, kunnen ervaren terwijl hij vecht tegen dodelijke demonen die over de hele wereld grote schade aanrichten. Ninja Jayden Sigma , Die oorspronkelijk werd uitgebracht in 2007, zette de norm voor snelle actie voor de serie – met de introductie van wapens voor tweeërlei gebruik, de missiemodus en een indrukwekkende verhaalmodus. Ninja Gaiden Sigma 2 Oorspronkelijk uitgebracht in 2009, zet Hayabusa’s reis voort samen met de personages Ayane, Rachel en Momiji, met vier moeilijkheidsniveaus om de gevechtstechnieken van de speler te testen met elk bloedstollend gevecht. De nieuwste inzending, em> Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge, die oorspronkelijk werd uitgebracht in 2012, ging de uitdaging aan met krachtige nieuwe vijanden en fel gewelddadige visualisaties, en bracht Kasumi in actie, waardoor het de meest boeiende ervaring van het wit werd serie. Tot op heden.

De drie games bieden nostalgie en tijdloze actie, een zeer responsieve en uitdagende ervaring – met gevechten die verdedigende en aanvallende bewegingen vereisen, vergelijkbaar met vechtspellen. Spelers kunnen genieten van het spelen als de favoriete ninja, Ryo Hayabusa, samen met bonuspersonages zoals Ayane, Rachel, Momiji en Kasumi zoals ze in de originele versie van de games verschenen. Beheers je favoriete personages in intense, actievolle gevechten zoals de em> Ninja Gaiden-serie kan bieden.

Nioh 2 samenwerking

Om de openbaringen te vieren Ninja Gaiden: The Master Collection, Zal Ninja Team ook een speciale samenwerking aangaan met Nioh 2​ Het ontwikkelingsteam creëerde de “Dragon Ninja” -verschijning, die spelers kunnen gebruiken om zichzelf te transformeren in Ryu Hayabusa, de hoofdrolspeler. Ninja Gaiden: The Master Collection​ Spelers die eigenaar zijn Nioh 2 – Complete editie (PlayStation 5, PlayStation 4 en pc) of Nioh 2 (PlayStation 5 en PlayStation 4) Dit kostuum kan vanaf 18 februari worden gedownload voor gebruik in de game – met meer details over deze gedetailleerde samenwerking opexpliciet Nioh 2 website

Bekijk de aankondiging hieronder. Bekijk de eerste screenshots in de galerij.

READ  DIRT 5 Next-Gen Face-Off is gunstig voor PS5
Written By
More from Vanessa Hale

Wie zijn Xbox-ambassadeurs? – Xbox-draad

Xbox-ambassadeurs zijn meer dan een gemeenschap. We zijn een wereldwijd netwerk van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *