Need for Speed: Hot Pursuit Remastered hits in november met cross-play

Need for Speed: Hot Pursuit, het debuut in de raceserie van Burnout-maker Criterion Games, wordt geremasterd voor release in november. Stellar Entertainment, dat leidde de remaster uit 2018 van Burnout Paradise, zit hier ook achter, voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows PC en Xbox One. De nieuwe versie zal ook platformonafhankelijke multiplayer bevatten, waarbij verder wordt geprofiteerd van de Autolog-functie die ervoor zorgde Hot Pursuit voor verschillende onderscheidingen.

“De mogelijkheid voor cross-play was, zoals: ‘Oh man, wij hebben om dat te doen ”, zegt Chris Roberts, creatief directeur van Stellar Entertainment, tegen Polygon. “Weet je, ‘we moeten dit op zoveel mogelijk formaten krijgen, iedereen verbonden krijgen en het uitvechten.’ ”

“Dit is de tweede remaster die we doen,” zei Roberts, “dus we behandelen het eerst met het grootste respect, maar dan denken we na over welke functie echt zal zingen met een modern publiek.”

Autolog, een soort sociaal netwerk voor meerdere spelers dat allerlei handige, asynchrone, ophaal-en-speelmomenten mogelijk maakte, was een belangrijke reden Hot Pursuit was voor velen een multiplayer-game-van-het-jaar-selectie in 2010. Daaropvolgende Need for Speed-titels omarmden Autolog en zijn mogelijkheden, en EA nam het concept zelfs een tijdje over in zijn Battlefield-franchise. Het uitbreiden van het aanbod – de wekelijkse uitdagingen, wedstrijden, het delen van fotomodi en meer – naar een pan-consolepubliek maakt deel uit van een natuurlijke evolutie in door Criterion ontwikkelde titels, zei studio vice-president Matt Webster.

“De kiem van het idee voor Autolog kwam eigenlijk vandaan Burnout Paradise, en het telemetriesysteem dat we erin hadden, ”vertelde Webster, een producent van het originele spel, aan Polygon. “Voor paradijs, het heeft ons echt geïnformeerd over wat we moesten doen om aan toe te voegen [Hot Pursuit] omdat we echt kunnen zien wat mensen doen. Dus de natuurlijke uitdrukking daarvan was: ‘Wel, wacht even, we hebben deze informatie […] waarom vertelt de computer de mensen niet wanneer iemand je slaat? ‘ En toen was het: ‘Wel, wat als je geen vrienden hebt?’ Weet je, het gaat over het verslaan van je vrienden. Dus wat we wilden erkennen, is dat […] met dit systeem kunnen we mensen samen laten spelen, zelfs als ze niet tegelijkertijd op één lijn zitten, en toen begonnen dingen samen te komen. “

READ  Konami biedt een Frogger aan voor mensen die goed zijn in het oversteken van drukke straten

Het kwam samen met solide race-gameplay, een goed gekozen wagenpark en de dubbele carrière van autorijden als politieagent of rijden als racer. Need for Speed: Hot Pursuit verdiende de beste rij- of racegame-onderscheidingen van verschillende onderscheidingsinstanties, grotendeels op basis van de kracht van de multiplayer.

In Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, krijgen spelers het originele spel plus de downloadbare inhoud, die enkele uren aan de campagne heeft toegevoegd. Webster zei dat de DLC, die nu in de carrière wordt gepresenteerd in plaats van erna, “een geheel nieuw progressiesysteem heeft gecreëerd” dat de moeite waard is om opnieuw te bezoeken, zelfs voor fans die de eerste game hebben voltooid.

“Het is een extra zes uur aan content die verspreid is over de singleplayer-fase van het spel, waardoor er een veel gevarieerdere en opwindender route doorheen kan”, voegde Roberts toe. “Wat ik ook erg leuk vind aan deze game, is het feit dat je ervoor kunt kiezen om je carrière als politieagent en racer onafhankelijk van elkaar te spelen en gewoon naadloos tussen de twee te wisselen. Er zijn dus een heleboel nieuwe evenementen voor zowel de politie als de races, wat een compleet nieuwe kijk op de carrière mogelijk maakt. “

In termen van synchrone multiplayer haalde Webster de Most Wanted-modus, onderdeel van de Armed and Dangerous premium DLC voor de originele game, als een bijzonder plezierige ervaring met nieuwe hardware. Hot Pursuit Remastered zal Arms Race in multiplayer bevatten, wat, volgens Webster, “gewoon chaos is op een baan”.

READ  Deze ongelooflijke Disco Elysium Game Boy-poort kan ook op pc worden gespeeld

“Dat maakt gebruik van alle technologie van het spel in een racesituatie”, zei Webster. Het lijkt te zijn ontleend aan het singleplayer- en multiplayer-evenement met dezelfde naam in het originele spel, waar een politieagent spike-strips, EMP-bursts en luchtachtervolging met een helikopter kreeg om vijf racers in de top van de -lijnauto’s.

“De sleutel tot dit spel zijn exotische auto’s en wapens”, zei Webster. “Dit spel illustreert dat, door een aantal absoluut belachelijke auto’s erin te hebben. Er is een grote verscheidenheid aan auto’s die dienst doen als politieauto’s. Je denkt: ‘Het politiebudget moet astronomisch zijn’, als je een [Bugatti] Veyron-politieauto in je achteruitkijkspiegel. “

Roberts zei dat de kaart van het spel (van het fictieve Seacrest County, ergens in de Pacific Northwest) grotendeels hetzelfde blijft. Het heeft geen nieuwe wegen of snelkoppelingen, maar ontwerpers hebben het wel doorlopen en meer visuele informatie toegevoegd, belangrijke kruispunten, nuttige uitjes of schuilplaatsen genoemd. Er zijn ook meer vernietigbare rekwisieten toegevoegd om iemand te helpen ontsnappen of pogingen te vangen.

Burnout Paradise Remastered in 2018 positieve recensies en veel verkopen verzameld, genoeg om weer een remasterproject aantrekkelijk te maken voor Criterion en Stellar. Webster zei dat het werk dat brengt Burnout Paradise Remastered naar de Nintendo Switch eerder dit jaar hielp de ontwikkeling van Need for Speed: Hot Pursuit Remastered op alle platforms. Roberts zei dat zijn studio deze klus zo benaderde Burn-out paradijs, waarmee hij bijna 100 uur aan gameplay in het origineel stopte voordat hij begon met het uitzetten van de grote lijnen voor ontwikkeling.

Tegen die tijd, zei Roberts, had hij een notitieboekje vol met bijschriften van dingen die moesten worden opgelost of verbeterd. Zei hij en Webster Hot Pursuit Remastered zal verschillende levenskwaliteit en verbeteringen in de gebruikersinterface bieden die passen bij de geüpgradede beelden en nieuwe inhoud.

Dat alles zei, Need for Speed: Hot Pursuit Remastered is in zekere zin een herinnering dat de meest recente grote hit van de serie tien jaar geleden was. (2012’s Meest gezocht reboot werd kritisch goed ontvangen, maar niet het soort breakout-hit dat Hot Pursuit was). Vier games ontwikkeld door Ghost Games sinds 2013 varieerden van teleurstellingen naar middelmatige successen, leidend tot Electronic Arts de franchise teruggeven aan Criterion en het effectief sluiten van de ontwikkelingsactiviteiten van Ghost in Zweden.

De eerste game van Criterion sinds het terugnemen van de serie is dus een remaster, wat ook de vraag doet rijzen of er genoeg gas in de tank van Need for Speed ​​zit om later een geheel nieuwe game te verdienen. Webster schrok enigszins bij de implicatie dat arcade-racers in het algemeen, en zijn franchise in het bijzonder, alles hebben gedaan wat ze konden voor een videogamepubliek.

“Het is een algemene misvatting dat een arcade-racer niet een echt, echt, echt krachtige simulatie in zijn hart heeft”, zei Webster. “Wat we bedoelen met ‘arcade’ is gewoon ‘eenvoudig op te pikken en moeilijk te beheersen’. Je hebt die diepgang nodig om meesterschap te hebben.

“We wilden van de gelegenheid gebruik maken om een ​​ander soort ervaring terug te brengen”, aldus Webster. “We hebben eigenlijk een heleboel verschillende ervaringen: we hebben Warmte [the 2019 game] zijn specifieke ding op een heel coole manier doen, en dat hebben we Hot Pursuit, wat iets anders is als je het nog niet eerder hebt gespeeld, of een stukje nostalgie. Maar denk ik dat we klaar zijn met actieracen? Nee, nee, nee, nee, nee, nog lang niet klaar. “

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered lanceert 6 november op PlayStation 4, Windows PC en Xbox One, en op 13 november voor Nintendo Switch.

Written By
More from Max Mcgee
De volgende update van Microsoft Flight Simulator zet koers naar het VK
Zie je die wazige kustpuinhoop daarboven? Dat is North Berwick, mijn eenmalige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *