Netflix komt met de documentaire van het WK T20 Dames 2020

Documentary of 2020 Women

Netflix VS. (Foto: Twitter / @ netflix)IANS

Cricketfans krijgen de kans om alle actie, opwinding en emotie van de Women’s T20 World Cup 2020 opnieuw te beleven, aangezien ‘Beyond the Boundary’, een retrospectieve documentaire, wereldwijd zijn debuut maakt op Netflix.

De documentaire, die vanaf vrijdag beschikbaar zal zijn op Netflix, viert het 17-daagse toernooi, dat culmineerde toen gastland Australië India versloeg tijdens de topconflict voor een recordaantal van 86.174 toeschouwers op de Melbourne Cricket Ground.

ICC’s ‘Beyond the Boundary’ om Netflix te raken

De documentaire is het eerste stuk originele inhoud van ICC dat door een streamingdienst wordt gedragen. Het legt de voortgang van de teams en de emoties van spelers vast terwijl ze discussiëren over de voorbereiding op zo’n groot evenement en keerpunten in verschillende wedstrijden, aldus ICC in een persbericht.

De standpunten van commentatoren en beheerders, de viering van de menigte, beelden van achter de schermen en kleedkamers, evenals de optredens van popster Katy Perry komen allemaal aan bod in de film. De film wordt op het platform ter beschikking gesteld met ondertitels in het Engels, Thais, Frans, Japans, Maleis, Indonesisch, Koreaans, Nederlands en Hindi.

ICC Chief Executive Manu Sawhney zei: “We zijn enorm trots op ‘Beyond the Boundary’ en we zijn verheugd om samen te werken met Netflix als onderdeel van onze langetermijnverbintenis om de zichtbaarheid van het vrouwenspel te vergroten en ervoor te zorgen dat het een wereldwijd platform heeft.

“De film legt alle actie en drama van het toernooi vast, dat nieuwe maatstaven heeft gezet voor niet alleen cricket voor vrouwen, maar voor alle vrouwensport en fans over de hele wereld de kans geeft om een ​​van de grootste ICC-evenementen die we ooit hebben georganiseerd opnieuw te beleven.”

READ  De gekke mod-community in Ultimate Marvel vs. Capcom 3 staat op het punt nog gekker te worden met de grootste beperkingen schijnbaar opgelost

De documentaire maakt deel uit van het 100% Cricket-project dat enkele uren voor de finale op Internationale Vrouwendag werd gelanceerd door de International Cricket Council.

Myleeta Aga, Director, Content – SEA en Australië zei: “De ICC Women’s T20 World Cup 2020 was een mijlpaal, niet alleen voor cricket, maar voor alle vrouwensporten, en brak kijk- en bezoekersrecords. Ik weet zeker dat Netflix-leden dol zullen zijn op het nieuwe perspectief dat Beyond the Boundary geeft aan dit onvergetelijke toernooi. “

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *