NHL Draft-loterij leidt tot samenzweringstheorie van Rangers, Alexis Lafreniere

NHL Draft-loterij leidt tot samenzweringstheorie van Rangers, Alexis Lafreniere

Er was misschien geen bevroren envelop bij betrokken, maar samenzweringstheorieën waren er in overvloed nadat de Rangers maandagavond de NHL-conceptloterij wonnen en daarmee het recht om de beste keuze voor consensus te selecteren, kondigde de Canadese linksbuiten Alexis Lafreniere aan.

De Rangers en de zeven andere teams die afgelopen week uit de kwalificatieronde van de NHL-play-offs zijn geëlimineerd, namen deel aan een live-televisieloterij voor de beste keuze in de draft van oktober, in pingpongstijl. Normaal voert de NHL zijn loterijproces achter gesloten deuren uit en maakt daarna de resultaten bekend, zoals het geval was tijdens de eerste fase van de loterij in juni, toen werd vastgesteld dat de topkeuze zou worden toegekend aan een team dat betrokken was bij de herstart van de competitie.

Terwijl commissaris Gary Bettman toekeek, moest een niet-geïdentificeerde en gemaskerde NHL-medewerker elke bal uit een attachékoffer halen, deze aan Bettman laten zien, die het logo verifieerde, en vervolgens in de loterijmachine plaatsen.

Maar de werknemer liet per ongeluk de bal met het Rangers-logo als eerste in de machine vallen, waardoor spelers en fans op sociale media suggereerden dat de bal mogelijk zwaarder was dan de andere ballen, waardoor het een betere kans kreeg om door de machine te worden geselecteerd. .

De medewerker haalde de bal snel uit de machine, zonder de andere ballen te verstoren, en liet Bettman deze verifiëren voordat hij hem er weer in liet vallen.

“De bal van de New York Rangers ziet er een beetje zwaar uit”, twitterde voormalig NHL-doelman Roberto Luongo.

READ  Indians vs Angels - Samenvatting van het spel - 17 mei 2021

‘Ik vind het niet leuk hoe die vent de bal van de parkwachters erin heeft laten vallen. Opgetuigd ?? ” zei Rangers-verdediger Anthony DeAngelo.

Anderen vergeleken de bizarre opeenvolging van gebeurtenissen met de 1985 NBA Draft Lottery, toen werd getheoretiseerd dat een envelop met het Knicks-logo bevroren was, zodat de toenmalige commissaris David Stern deze gemakkelijk uit de loterijdoos zou kunnen trekken, waardoor de Knicks het recht kregen om Patrick Ewing te selecteren. Stern ontkende dat gerucht uitbundig tot de dag dat hij stierf op 1 januari 2020.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *