Nuggets vs Pelican – Speloverzicht – 26 maart 2021

New Orleans – – Nikola Gokic Hij had 37 punten en negen assists en de Denver Nuggets versloegen vrijdagavond de New Orleans Pelicans 113-108 in een krap vierde kwartaal.

Michael Porter Jr.​ Hij scoorde 25 punten, en Schoonheid Murray Hij kreeg 23 punten en 11 assists voor de Nuggets. Denver stond met maar liefst 14 punten per wedstrijd en 11 in het vierde kwartaal achter, maar sloot af op 24-8.

Denver-coach Mike Malone zei, verwijzend naar de deal van donderdag die werd gepost Gary HarrisNuggets-speler voor meer dan zes seizoenen, naar Orlando als onderdeel van een deal die wordt gebracht Aaron Gordon Naar Denver.

Zion Williamson Hij scoorde 39 punten in 16 van de 19 schoten voor New Orleans. Hij heeft ook 10 rebounds en 2 blokken.

“Ik bleef agressief.” Williamson zei, “Ik bleef in de aanval en kreeg veel van mijn schoten te vallen. “Dat was niet genoeg. Ze maakten gewoon een paar grote schoten. Ze sloten de wedstrijd heel goed af. Ze zijn een geweldig team. Petje af voor hen.”

Brandon Ingram Hij had een schietpartij buiten de nacht voor New Orleans en verloor 12 van de 17 ronden, waaronder een 3-puntspoging vanuit de hoek die het in de laatste minuut had kunnen nivelleren.

Malone geloofde dat de beslissing van zijn team om de doelman van Porter Ingram te gebruiken – in tegenstelling tot toen Ingram op zondag 30 goals scoorde in een overwinning in Denver – zijn vruchten afwerpt.

Malone zei: “Michael’s verdediging van vanavond en verhoogd tegen Brandon Ingram was geweldig.”

READ  De herfstuitverkoop van Steam in 2020 was de grootste ooit

Eric Bledso Hij heeft 16 punten en negen assists Nikkel Alexander Walker Hij scoorde 14 punten voor New Orleans. Maar elke keer dat de Pelikanen in het vierde kwartaal tekenen van terugtrekking vertoonden, reageerden de Nuggets.

Toen New Orleans de 100-89 leidde, raakte Jokic een boei om een ​​7-0-spurt te ontsteken die eindigde met een beroving van Murray en stopte omdat hij zich vergiste door Ingram.

Nadat Williamson de bal lay-up in de Pelican-positie 102-96 had gezet, stond Denver gelijk voor drie opeenvolgende hattricks van Porter en Paul Millsap

Malone zei: “Dit zijn enkele geweldige voorbeelden van balactie. De jongens zijn klaar om te schieten en ook de spelers missen goede foto’s om geweldige foto’s te maken. Dus een hele mooie comeback voor ons op de weg.”

New Orleans domineerde een groot deel van de eerste drie kwartalen, maar Nuggets versterkte de wedstrijd met een 12-2 opstelling die een succesvolle uitdaging voor Denver-coach Mike Malone omvatte terwijl hij Williamson naar de hoepel leidde.

De omgekeerde call voorkwam dat Williamson vrije worpen nam en Denver scoorde zeven punten op hun volgende drie bezittingen, waarbij Jokic er vier scoorde en Porter er drie toevoegde.

Williamson, die een vroege 3 scoorde maar de meeste van zijn punten scoorde in de gewelddadige bewegingen in de hoepel, hielp New Orleans de laatste tweecijferige voorsprong weer op te bouwen voordat Denver zich laat terugtrok, vooral in de verdediging.

“We stopten toen het nodig was”, zei Jukic. “Zo hebben we de wedstrijd gewonnen.”

TIP-INS

Nuggets: Jokic heeft dit seizoen 16 keer minstens 30 punten gescoord. … hij heeft zeven van de acht wegwedstrijden gewonnen. … scoorde 20 tweede kanspunten met behulp van 11 tegenaanvallende ballen. … Millsap scoorde 16 punten. … 50,5% van het spel (47 van 93) en 50% van het 3-punts bereik (14 van 28). … presteerde beter dan New Orleans bij Paint 54-46.

READ  BJP blokkeert herziening van het parlementspanel van PM CARES Fund, Coronavirus Response

Pelikanen: Williamson haalde 21 punten op een linkshandige boei die vroeg in het derde kwartaal uit het glas werd gedreven, wat hem 22 opeenvolgende wedstrijden opleverde met een score van minstens 20, gebaseerd op zijn NBA-record voor de meeste van die wedstrijden op rij voor een speler jonger dan 21 jaar. Williamson heeft dit seizoen elf keer 30 punten behaald. Ingram eindigde met 13 punten. ​ Jackson Hayes Hij annuleerde zijn terugval in de achterste steeg in de eerste helft toen hij ervoor zorgde dat de rand terugrolde op een manier die ervoor zorgde dat het net de bal terug uit de hoepel gooide. … een 50% (39 van de 78) schoten in het algemeen en 41,4% (12 van 29) vanaf de achterkant. … draaide de bal meer dan 15 keer, resulterend in 23 Denver-punten.

Vrijheid om jaloers te zijn

Gokic ging niet één keer voor de smakeloze streak en de top drie doelpuntenmakers in Denver hadden slechts twee verkeerde schoten samen. In totaal probeerde Denver slechts zeven vrije worpen, wat Malone leek te ergeren.

Malone zei: “Ik denk dat er soms oproepen worden gemist. Nicola speelde 41 minuten en was nooit in staat om de vrije worplijn te bereiken … We moeten een manier vinden om meer druk uit te oefenen op de rand en meer druk uit te oefenen op de scheidsrechters. “

volgende

Nuggets: Host Atlanta op zondag tijdens hun eerste twee thuisdata in drie dagen.

Pelikaan: Host Dallas op zaterdagavond, hoe dan ook JG RiddickDe eerste wedstrijd tegen New Orleans sinds het werd verhandeld door de Pelikanen aan de Mavericks.

READ  Dierenactivisten werden fysiek mishandeld bij het redden van honden in Delhi; FIR geregistreerd

More from Madison Garrett

Fordham vs.Ohio – game preview – 20 maart 2021

Ohio viel vrijdag op Clemson 65-60 in de laatste actie van het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *