Patriots at Chiefs voorspelling, tijd, kanaal: hoe live streamen, kijk naar de maandagavond opnieuw geplande matchup

De Chiefs en Patriots staan ​​maandag tegenover elkaar, en beide teams bevinden zich in een zeer onbekende situatie. Positieve COVID-19 tests voor zowel Patriots startende quarterback Cam Newton als Chiefs oefenploeg quarterback Jordan Ta’amu ontspoorde deze matchup en dwong een uitstel af nadat het oorspronkelijk op zondag van start ging. Maar de weg is vrijgemaakt voor dit spel om door te gaan, en aanvullende tests hebben voor geen van beide teams meer positieve tests opgeleverd. Dat gezegd hebbende, we zullen nog steeds onze adem inhouden tot de aftrap, aangezien beide clubs maandagochtend opnieuw worden getest.

Jim Nantz, Tony Romo en Tracy Wolfson doen mee aan de oproep voor de NFL op CBS-special (19:05 uur ET).

Natuurlijk zal New England ernstig in het nadeel zijn nu Newton buitenspel wordt gezet voor deze wedstrijd. Veteraan Brian Hoyer zal naar verwachting starten onder het midden van de Patriots, terwijl de tweedejaars quarterback Jarrett Stidham als zijn back-up zal dienen. Hij zal proberen Kansas City van streek te maken en zijn Patriots naar 3-1 te verplaatsen in het jaar. Ondertussen zullen de Chiefs (3-0) hun volledige wapenuitrusting hebben die hun Lombardi-spieren spant in de overwinning van maandag op de Baltimore Ravens.

William Hill Sportsbook heeft de Chiefs als favoriet van 10,5 punten in deze matchup, terwijl het totaal boven / onder is vastgesteld op 48,5. Die spread nam natuurlijk toe van Chiefs -7 naar Chiefs -10.5 na het nieuws dat Newton buitenspel zal staan. Klik hier om te zien wie onze CBS Sports-experts dit tegen elkaar hebben gewonnen. Voordat we dieper ingaan op deze matchup, is hier hoe je kunt afstemmen op Pats-Chiefs.

READ  Mobile Zombie Survival Game LifeAfter update van seizoen 3 voegt open wereld en meer toe

Hoe te kijken

Datum: Maandag 5 oktober | Tijd: 19:05 uur ET
Plaats: Arrowhead Stadium (Kansas City, Missouri)
TV:
CBS | Stroom: CBS All Access
Volgen: CBS Sports-app

Voorbeeld

Met Newton onder het midden heeft Josh McDaniels de aanval in New England, die de competitie leidt op het gebied van meeslepende werven (178,0) per wedstrijd die week 4 ingaat, volledig vernieuwd. haasten touchdown lead met vier scores. Nu hij deze wedstrijd zal missen, zal het nieuwsgierig zijn om te zien of de Patriots terugkeren naar een overtreding die meer lijkt op die van Tom Brady tijdens zijn ambtsperiode in New England. Het maakt niet uit of het Brian Hoyer of Jarrett Stidham onder het midden is, ze zijn niet zo mobiel als Newton en zouden waarschijnlijk niet precies dezelfde overtreding kunnen uitvoeren als in de eerste drie weken.

Wat ze echter kunnen blijven doen, is steunen op een diep achterveld. Terwijl Newton een centraal punt was in dat hardloopspel, hebben de Patriots ook bijdragen gekregen van hun ruggenstallen. Sony Michel komt zondag vers van zijn eerste 100-yard-wedstrijd sinds het AFC-kampioenschap 2018 tegen de Chiefs. Rex Burkhead heeft ook een grote stap gezet in de afwezigheid van James White, met in totaal drie touchdowns in week 3. Terwijl hij ondertussen klaar is om maandag terug te keren na het missen van twee wedstrijden na het verlies van zijn vader bij een auto-ongeluk. . Het grondspel zou een solide aanvalsgebied kunnen zijn voor New England, aangezien de Chiefs dit seizoen 153 meeslepende yards per wedstrijd toestaan. Dat gezegd hebbende, zullen ze de score dichtbij moeten houden om zich aan het punt te binden, iets wat Baltimore vorige week niet deed tegen deze ploeg.

READ  Hoe de nieuwste PUBG Mobile Lite 0.22.1 APK voor Android in 2022 te downloaden

Het passerende spel zal de sleutel zijn voor de aanval van Hoyer en de Patriots om gelijke tred te houden met de krachtige aanval van de Chiefs. New England bevindt zich momenteel in de onderste helft van de competitie wat betreft passerende yards per wedstrijd (231,0) gedurende de eerste drie weken.

Wat betreft de overtreding van de Chiefs, het is dezelfde oude dominantie die we in wezen van hen hebben gezien sinds Patrick Mahomes de starter werd. De regerende Super Bowl MVP verblindde in zijn laatste optreden tegen de Ravens en voltooide 73,8% van zijn passes voor 385 yards en vier touchdowns. Hij voegde nog 26 yards toe en een extra score op de grond. Iets opmerkelijk bij Mahomes, aangezien de kalender nu officieel is verplaatst naar oktober: het verlaten van september is historisch gezien gunstig gebleken voor de tegenstander, aangezien het voltooiingspercentage van Mahomes met bijna 4% daalt, zijn passerende yards per game daalt met gemiddeld 43 yards en heeft 18-7 touchdowns tot onderscheppingsratio in oktober vergeleken met zijn 32 touchdowns en nul picks in de maand september.

Hoewel de verdediging van de Patriotten in 2020 kwam na een dominante vertoning gedurende het afgelopen seizoen, zag de eenheid er dit jaar niet hetzelfde uit, vooral niet met de regerende verdedigende speler van het jaar Stephon Gilmore, die is opgeroepen voor een aantal DPI-straffen. Een plek waar ze het echter goed blijven doen, is het strakke einde. Ze sloten Darren Waller af in week 3 en hebben ook een sterke geschiedenis tegen Travis Kelce.

READ  Vink Hoe kan ik de game direct downloaden?

Voorspelling

Voor wat het waard is, heeft het wegteam elk van de vorige twee wedstrijden tussen deze twee ploegen gewonnen. Voor zijn carrière heeft Patrick Mahomes een 1-2 SU-record als starter tegen de Patriots (inclusief ‘postseason’). Maar als dit spel eenmaal is afgelopen, zou Mahomes tegen Belichick naar .500 moeten klimmen, omdat het moeilijk is om te zien dat de aanval van de Patriots de KC-luchtaanval bijhoudt, vooral na het nieuws dat Newton vrij zal zijn. Ze zouden kunnen proberen te domineren op de grond om de bal uit Mahomes ‘handen te houden, maar dat werkte niet echt voor de Ravens toen ze hetzelfde probeerden te doen in week 3. Ik vertrouw ook nog steeds niet op de secundaire patriotten maar met Gilmore in een beetje een dip om 2020 te beginnen.

Score: Kansas City 30, New England 10

Written By
More from Eda Greene
Haryana Board Admit Card 2021 is vrijgegeven voor klasse 10, 12, hier is hoe te downloaden
De toegangskaart van de Haryana Council 2021 is afgegeven voor klasse 10,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *