Obsidian's Xbox RPG Avowed heeft geen strikte klassen

Obsidian's Xbox RPG Avowed heeft geen strikte klassen

Wat je moet weten

  • Avowed is een aanstaande first-person actie-rollenspel, ontwikkeld door Obsidian Entertainment en uitgegeven door Xbox Game Studios.
  • In een gesprek met PC Gamer bespraken gameregisseur Cary Patel en gameplayregisseur Gabe Paramo hoe Avowed geen strikte klassen gebruikt die spelers beperken tot specifieke wapens of vaardigheden.
  • Avowed staat gepland voor herfst 2024 op Xbox Series X|S, Windows PC en Xbox Game Pass.

Obsidian Entertainment's aankomende rollenspel met grote actie zal spelers niet opsluiten in specifieke voortgangspaden.

Als onderdeel van een interview met computer spelletjes, verklaarde gameplay-regisseur Gabe Paramo dat Avowed niet van spelers verlangt dat ze een klasse hebben waaraan ze zich moeten houden tijdens hun avontuur in de Living Lands. Spelers kiezen een achtergrond die verschillende voordelen heeft, maar dit is in het begin slechts voortgang door verschillende gebieden en geen gesloten pad.

“De speler kan zijn of haar vaardigheden kiezen naarmate hij hoger komt en vordert, en jij zult ze kunnen respecteren”, zegt Paramo. Dit systeem, waarmee spelers eenvoudigweg kunnen investeren in de vaardigheden die ze willen in plaats van te worden beperkt door klasse, lijkt meer op The Elder Scrolls V: Skyrim dan op zoiets als de Pillars of Eternity-spellen, waarvan de laatste een setting deelt (de fantasiewereld van Eora) met Confessed.

Wat is er nog meer in de Avowed-winkel?

Dat is kunst. (Afbeelding tegoed: Xbox Game Studios)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *