Onbeheerste auto stort naar beneden van 6 meter hoge klif, landt op druk strand

NDTV News

De auto stortte van een 6 meter hoge klif af en landde op een tent.

Een groep vakantiegangers in het VK ontsnapte gelukkig nadat een auto 20 voet van een klif naar beneden was gestort en landde op een tent die ze een paar minuten eerder hadden verlaten. Het incident deed zich voor toen de chauffeur een bocht niet nam en de controle over zijn voertuig verloor, van de klif naar beneden stortte en op 6 augustus landde op het strand van Mawgan Port, nabij Newquay in Cornwall. Dagelijkse mail.

De auto landde ondersteboven op de tent, zoals foto’s die op Facebook werden gedeeld door Padstow Coastguard laten zien. Gelukkig waren de bewoners van de tent vertrokken om in zee te peddelen en raakten ze niet gewond bij het incident.

Gelukkig is ook de bestuurder van de auto, die niet bij naam is genoemd, ontsnapt met slechts lichte verwondingen. Hij werd uit voorzorg naar het Treliske Ziekenhuis gebracht, met slechts kleine snijwonden en kneuzingen.

“Padstow Coastguard verzocht om Newquay Coastguard te helpen, naast South Western Ambulance NHS Service Trust, Cornwall Fire & Rescue Service & Devon & Cornwall Police, met een auto die op het strand was geland”, schreef het team op Facebook en deelde huiveringwekkende foto’s. “Met geen andere slachtoffers dan alleen lichte verwondingen aan de bestuurder, werd het Padstow-team toen afgetreden.”

De foto’s zijn viraal gegaan op sociale media en hebben een aantal verbijsterde reacties verzameld.

“Gelukkig raakte niemand gewond, de bestuurder reed duidelijk te snel”, schreef een Facebook-gebruiker.

“Iemand keek beslist uit naar de chauffeur en de mensen van wie het een tent was”, merkte een ander op.

READ  Birx zegt dat gegevens die tijdens de coronaviruspandemie zijn verzameld uit ziekenhuizen "buitengewoon belangrijk" zijn

Volgens Cornwall Live, is de bestuurder gemeld “voor rijden zonder de nodige zorg en aandacht.”

Klik voor meer trending nieuws

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *