Ondernemer Par Vijay Gupta wordt filantroop in de pandemie van Covid-19

Ondernemer Par Vijay Gupta wordt filantroop in de pandemie van Covid-19

Vijay Gupta

Ondernemer, creatief denker, risicodrager en innovator; Paras Vijay Gupta is in dit pandemische seizoen een filantroop geworden. Paras die zich bezighoudt met import en export heeft verschillende organisaties geholpen die werken voor behoeftigen en armen.

Paras heeft een zware reis achter de rug … Van een schoolverlater tot een succesvolle zakenman, de jonge ondernemer heeft een lange weg afgelegd. Hij is altijd gewaardeerd geweest voor zijn berekende risicodragende beslissingen en dat onderscheidt hem ook van zijn concurrenten. Met zijn ondernemersvaardigheden en onberispelijke leiderschapskwaliteiten beïnvloedt hij veel jongeren door hen een nieuw sprankje hoop te geven door hen middelen aan te bieden om een ​​goed leven te leiden met hogere normen.

Over de daad van onbaatzuchtige hulp, zegt Paras: “Ik heb de moeilijke tijden gezien, ik heb de uitdagingen het hoofd geboden. Ik weet hoe het is om zo’n fase te doorstaan. Ik geloof dat ik geen buitengewoon werk doe door mensen te helpen , het is gewoon iets teruggeven aan de samenleving. Ik voel me er gelukkig en positief door. Iedereen moet elkaar op alle mogelijke manieren helpen. “

Welnu, zo’n gedachte is het toejuichen waard. We wensen Paras Vijay Gupta veel succes voor al zijn toekomstige ondernemingen.

READ  Prachtige kunst voor Mortal Kombat-fans van Carlos Geese

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *