Onderzoeker van vaccinonderzoek zegt dat de resultaten waarschijnlijk niet voor het einde van het jaar zullen komen

A syringe containing either a vaccine or a placebo is prepared for a participant in a Phase 3 COVID-19 vaccine clinical trial sponsored by Moderna at Accel Research Sites on August 4 in DeLand, Florida.

Toen de raad van bestuur van het Queen Creek Unified School District in Arizona ervoor stemde dat alle scholen fulltime persoonlijke lessen zouden krijgen, nam leraar Matt Chicci ontslag. Hij zei dat de school niet voldeed aan de normen van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, wat de reden was achter zijn beslissing.

“Het besmettingspercentage is nog steeds hoog [in] Maricopa County, waar we wonen, ”vertelde hij aan Jim Sciutto van CNN. “Onze hoofdinspecteur van openbaar onderwijs heeft zelfs gezegd dat scholen in Arizona niet mogen openen. En dus als de gezondheidsafdeling van de provincie en onze superintendent zeggen dat het niet veilig is om opnieuw te openen, is het niet veilig om dat te doen. “

“Het was een pijnlijke beslissing om te nemen, maar voor mij en mijn gezin was het de juiste.”

Een van de familieleden van Chicci loopt ook een hoog risico, wat een factor was in het besluitvormingsproces, zei hij.

“Dus als ik in een klaslokaal van 30 of meer kinderen word geplaatst, is het een kleine kamer, er is één uitgang, de ventilatie is niet zo geweldig voor scholen. Ze verhoogden wel de luchtstroom, maar dat betekent niet dat ze het juiste filter hebben geplaatst om virusdeeltjes eruit te filteren. Het is dus geen goede situatie, ”zei Chicci.

Hij benadrukte de noodzaak van positiviteitscijfers plannen om sociale afstanden te verminderen en te verbeteren alvorens scholen te heropenen, waardoor hij zich veilig zou voelen om terug te keren.

“Het andere is dat je sociale afstand kunt nemen. In een klas van 30 kan ik ze maar een halve meter uit elkaar houden. We hebben de wiskunde gedaan en we hebben klassen van 10 nodig, ”legde hij uit.

READ  Ambassade tour week 1: VR games, drones en corona proof

Terwijl het schooldistrict in een verklaring zei dat ouders de mogelijkheid kregen om te kiezen tussen online of persoonlijk leren, werd dezelfde keuze niet aan leraren gegeven, zei Chicci.

‘Het was geen optie. We kregen niet de mogelijkheid om vanuit huis les te geven, ”zei hij. “Velen van ons zouden zijn gebleven als we die optie hadden gehad of als we zelfs een soort hybride optie hadden gehad voor waar we kleinere klassen hadden.”

Kijk maar:

Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *