Overwatch 2-spelers vernederd door de reactie van Blizzard-medewerker op 'toxiciteit'

Overwatch 2-spelers vernederd door de reactie van Blizzard-medewerker op 'toxiciteit'
Michelle Cornelia

Een van de Overwatch-spelers die in beroep ging tegen hun verbod, beweert dat ze de grens niet hebben overschreden. In tegenstelling tot het geautomatiseerde antwoord kregen ze van Blizzard zelf iets veel interessanters.

Sinds de begindagen van Overwatch is toxiciteit altijd een van de problemen geweest die het spel teisteren. Het probleem lijkt duidelijker te zijn geworden sinds Overwatch 2 gratis te spelen is, waarbij spelers naar verluidt zo ver gaan dat ze in-game spraaklijnen misbruiken om anderen te kantelen.

Uiteraard heeft Blizzard maatregelen genomen om dit probleem te verzachten, maar het spreekt voor zich dat het openbare rapportagesysteem niet perfect is. Onlangs werd ook aangekondigd dat een speler werd verbannen vanwege het schrijven van “GG” en “yippeee”, waardoor de gemeenschap geloofde dat het interne systeem wordt beheerd door bots.

Artikel gaat verder na advertentie

In een verrassende gang van zaken sprak een andere speler over zijn ervaringen met het rapportagesysteem en zei dat ze een daadwerkelijke reactie kregen van een mens die erin slaagde de gemeenschap te vernederen.

in Reddit-berichtgebruiker 'cnstnsr' Ze gaven toe dat ze een paar maanden geleden giftig waren omdat ze een ‘bijzonder moeilijke tijd’ hadden doorgemaakt. Dit leidde ertoe dat ze giftig werden in de gamechat en als gevolg daarvan strafte Blizzard ze door ze een maand lang te verbieden.

Artikel gaat verder na advertentie

Na de situatie besloten ze een beroep in te dienen tegen het verbod, omdat ze dachten dat ze de grens niet hadden overschreden door 'typische in-game grappen' te zeggen. Verrassend genoeg kreeg dit een langdurig antwoord waarin hun acties op een opvallende manier werden beschreven.

Het antwoord begon met: “Hé. Ik heb je accountactie gecontroleerd en ik kan bevestigen dat deze correct was en dat deze giftig was.” De persoon legde vervolgens uit hoe “gewone, goedaardige onzin” andere spelers pijn kon doen.

Artikel gaat verder na advertentie

Volgens hen was het echte probleem van de speler dat hij massaal werd gerapporteerd door andere spelers omdat ze dachten dat ze beter waren dan anderen.

De ondertekening van de dexerto Gratis en krijg:

Minder advertenties|Donkere modus|Gaming-, tv-, films- en technologieshows

“In termen van vaardigheid kan dat wel. Het is echter niet jouw plicht en het is ook niet toegestaan ​​om jezelf aan te stellen als scheidsrechter voor de vaardigheden van spelers en andere spelers het gevoel te geven dat ze de pech hebben om met jou samen te werken”, aldus de woordvoerder. persoon die het rapport behandelde schreef.

Vervolgens legden ze uit dat “grappen en 'praten' alleen leuk zijn als iedereen meedoet en de humor deelt… Spelers houden niet van de opmerkingen die je maakt als ze te horen krijgen dat ze dom zijn, of dat ze hun vaardigheden moeten laten groeien. hersenen, of dat het honden zijn*” ** R.”

Artikel gaat verder na advertentie

Blizzard Entertainment

Tot slot herinnerden ze het cnstnsr eraan dat, zolang ze zich op deze manier blijven gedragen, ze op regelmatige basis geschorst mogen worden totdat ze een permanent verbod krijgen.

Bij het zien van deze reactie kon de gemeenschap niet anders dan hun gedachten delen en nadenken over hun acties. Eén gebruiker antwoordde: “Oh mijn god, ik voelde me zelfs nederig toen ik dat las, en ik deed niets.”

“Zelfs als ik aan mijn situatie denk nadat ik dit heb gelezen, ben ik op sommige dagen het model van Mercy-moeder, maar op sommige dagen ben ik giftig. Sorry daarvoor”, zei een ander.

Artikel gaat verder na advertentie

Sommige gebruikers gaven het OP steun om te laten zien hoe het daadwerkelijke rapport eruit ziet, en beweerden dat ze “iedereen vertellen waar ze op moeten letten”.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *